EgoistmanTR01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,735
Hocam hayırlı olsun bende hemen ŞikayetVara yazıyorum 2 aydır getirmediler
Cashback özelliği ile spotify ve netfliks yarı fiyatına alınıyorHocam peki kampanyası falan olmuyor mu hiç tosla kart gibi
TeşekkürlerHayırlı olsun.![]()
![]()
Kendi uygulamasındanAllah kurtarmış hangi siteden adlın?
Dediğim gibi deneyin deneyin en sonunda getiriyorlarHocam hayırlı olsun bende hemen ŞikayetVara yazıyorum 2 aydır getirmediler
Onda hala kararsızım. Apacer panther mi patriot mu gigabyte mı diyeSSD`yi alırsın artık h.o.
senın sıstemle benım kı aynı fakat ekran kartı 1650Hayırlı olsun
Hayırlı olsun ben dediklerinin hepsini yaptım hiç bir yerden sonuç alamadım. Kurye ve müşteri hizmetleri telefonları açmıyor, Şikayet var üzerinden dönüş yapılmıyor. Papara tarafı yardımcı oldu. Kartımı 3 kere bastırıp tekrar tekrar kargoya verdi. 3 ay sonunda Aras kargoya vermelerini istedim ve Aras kargoya verdiler. 5-6 gün sonra elimde oldu.Arkadaşlar Papara Kartım Geldi
12 Gün Önce Sipariş Etmiştim.Sabahta Konu açmıştım gelmedi falan filan.
Eğer Kartınız Gelmediyse Şunları Yapın:
1.Kuryeyi Arayın
Arkadaşlar Ben kuryeyi aradım ve işimin acil olduğunu söyledim.Kuryede bulunduğum ilçedeydi ancak kartın yanında bulunmadığını söyledi.Ancak sorguladığımda Kartın yanında olduğunu gösteriyordu
2.Müşteri Hizmetlerini Arayın
Ben AGT Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kartı Sorguladım Ve Kuryede Olduğunu Söyledi
3.ŞikayetVara Yazın
Arkadaşlar Büyük İhtimalle En Önemli Kısım Bu. Ben Şikayetvara konu yazdıktan 3 saat sonra kart geldi
Kartın Zarfı da Tasarımı da Güzel Şık. Kart Boyutu İninal ile Aynı.
Teçekkür ederimhayırlı olsun
Ben kazık yedim vatandan aldığım için.senın sıstemle benım kı aynı fakat ekran kartı 1650![]()
1650 almayın diye bağırıyoruz da dinleyen kimBen kazık yedim vatandan aldığım için.![]()
ben de vatan ama ekran kartın ıyı benımkındenBen kazık yedim vatandan aldığım için.![]()
buraya yenı geldım keske daha once glelseydım1650 almayın diye bağırıyoruz da dinleyen kim
Bende ki 1650 değil zaten 1650S Gaming X1650 almayın diye bağırıyoruz da dinleyen kim
ne işe yarıyo ininal gibi mi?Arkadaşlar Papara Kartım Geldi
12 Gün Önce Sipariş Etmiştim.Sabahta Konu açmıştım gelmedi falan filan.
Eğer Kartınız Gelmediyse Şunları Yapın:
1.Kuryeyi Arayın
Arkadaşlar Ben kuryeyi aradım ve işimin acil olduğunu söyledim.Kuryede bulunduğum ilçedeydi ancak kartın yanında bulunmadığını söyledi.Ancak sorguladığımda Kartın yanında olduğunu gösteriyordu
2.Müşteri Hizmetlerini Arayın
Ben AGT Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kartı Sorguladım Ve Kuryede Olduğunu Söyledi
3.ŞikayetVara Yazın
Arkadaşlar Büyük İhtimalle En Önemli Kısım Bu. Ben Şikayetvara konu yazdıktan 3 saat sonra kart geldi
Kartın Zarfı da Tasarımı da Güzel Şık. Kart Boyutu İninal ile Aynı.