Arkadaşlar Papara Kartım Geldi

Hocam hayırlı olsun bende hemen ŞikayetVara yazıyorum 2 aydır getirmediler

Allah kurtarmış hangi siteden adlın?

SSD`yi alırsın artık h.o.

12 Gün Önce Sipariş Etmiştim.Sabahta Konu açmıştım gelmedi falan filan.
Eğer Kartınız Gelmediyse Şunları Yapın:
1.Kuryeyi Arayın
Arkadaşlar Ben kuryeyi aradım ve işimin acil olduğunu söyledim.Kuryede bulunduğum ilçedeydi ancak kartın yanında bulunmadığını söyledi.Ancak sorguladığımda Kartın yanında olduğunu gösteriyordu
2.Müşteri Hizmetlerini Arayın
Ben AGT Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kartı Sorguladım Ve Kuryede Olduğunu Söyledi
3.ŞikayetVara Yazın
Arkadaşlar Büyük İhtimalle En Önemli Kısım Bu. Ben Şikayetvara konu yazdıktan 3 saat sonra kart geldi

Kartın Zarfı da Tasarımı da Güzel Şık. Kart Boyutu İninal ile Aynı.
Hayırlı olsun ben dediklerinin hepsini yaptım hiç bir yerden sonuç alamadım. Kurye ve müşteri hizmetleri telefonları açmıyor, Şikayet var üzerinden dönüş yapılmıyor. Papara tarafı yardımcı oldu. Kartımı 3 kere bastırıp tekrar tekrar kargoya verdi. 3 ay sonunda Aras kargoya vermelerini istedim ve Aras kargoya verdiler. 5-6 gün sonra elimde oldu.

12 Gün Önce Sipariş Etmiştim.Sabahta Konu açmıştım gelmedi falan filan.
Eğer Kartınız Gelmediyse Şunları Yapın:
1.Kuryeyi Arayın
Arkadaşlar Ben kuryeyi aradım ve işimin acil olduğunu söyledim.Kuryede bulunduğum ilçedeydi ancak kartın yanında bulunmadığını söyledi.Ancak sorguladığımda Kartın yanında olduğunu gösteriyordu
2.Müşteri Hizmetlerini Arayın
Ben AGT Müşteri Hizmetlerini Arayıp Kartı Sorguladım Ve Kuryede Olduğunu Söyledi
3.ŞikayetVara Yazın
Arkadaşlar Büyük İhtimalle En Önemli Kısım Bu. Ben Şikayetvara konu yazdıktan 3 saat sonra kart geldi

Kartın Zarfı da Tasarımı da Güzel Şık. Kart Boyutu İninal ile Aynı.
ne işe yarıyo ininal gibi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,891
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri