psu değiştirmelisiniz hocamArkadaşlar toplamış olduğum sistemin eksileri artıları nelerdir bilgilendirirseniz sevinirim
Ayrıca Inventus tan PC alacaktım fakat işlemcinin kutusu bile farklı geliyor pek guvenemedim
O yüzden itopyadan topladım
Stok yok hocamhocam artı yok ki resmen KAZZZZZIK
Mod art PC al
attığın sistemin hiçbir artısı yok
bu ney böyle attığın yağlı kazık yemin ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
site hakkında araştırma yap güvenilir diyolar ama ben bilmiyorum onu söyleyeyimhocam artı yok ki resmen KAZZZZZIK
Mod art PC al
attığın sistemin hiçbir artısı yok
bu ney böyle attığın yağlı kazık yemin ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
hııı görmedim pardonStok yok hocam
r3 3100 ile rtx 2060 darboğaz yapmıyordu diye biliyordum. Yaptığına emin misin ? hafif darboğaz demişsin de darboğaz olduğunu düşünmüyorum. Bu arada sistem fiyatına göre güzelmiş.Sistemin artısı yok ki sayalım
İşlemciyi 3100Aquarius 5A | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Ekran kartını rtx 2060
Ram i 16 GB
Ssd yi iptal edip başka siteden apacer 240 GB ssd al
Not: hafif bir darboğaz olacaktır ama overclock ile çözülür