Neler Yeni

Arkadaşlar valorant oynarken oyun bu hatayı verip kapanıyor

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mustafa Aydemir
Sıkıntının ne olduğunu anlayamadım ekran kartıyla ilgili olsa gerek fakat ne yapmam gerek bir fikrim yok bazen sadece oyunu kapatıyor bazende bilgisayarı kapatıyor sadece valorantda yaşanıyor(rdr forza fifada denemedim)
IMG_1647.jpeg

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabaca, ekran kartı video belleğinin bu çözünürlük ayarlarına yetmediğini söylüyor.

hocam nasıl olur sürekli böyle oynuyordum birden mi yetmemeye başladı ayrıca bu oyun en fazla ne kadar bellek isteyebilir

Satriani

80+ Bronze
hocam nasıl olur sürekli böyle oynuyordum birden mi yetmemeye başladı ayrıca bu oyun en fazla ne kadar bellek isteyebilir
Sistem bileşenlerini bilmediğim için yorum yapamıyorum.
Bu şekilde çözüm bulanlar olmuş, istersen deneyerek test edebilirsin, yoksa farklı seçeneklere de bakılır.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mustafa Aydemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem bileşenlerini bilmediğim için yorum yapamıyorum.
Bu şekilde çözüm bulanlar olmuş, istersen deneyerek test edebilirsin, yoksa farklı seçeneklere de bakılır.
i5 12400f 6700 xt var sorun bu değil baktım ekran kartını kullanıyor teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Sıkıntının ne olduğunu anlayamadım ekran kartıyla ilgili olsa gerek fakat ne yapmam gerek bir fikrim yok bazen sadece oyunu kapatıyor bazende bilgisayarı kapatıyor sadece valorantda yaşanıyor(rdr forza fifada denemedim)
Alıntıyı görüntüle
ekran kartı driverler güncel mi? güncelse riot clientte onar yapın. gerekirse tüm dosyalarını silip geri yükleyin

Top Bottom