Neler Yeni

Arkadaşlar VODAFONE beni dolandırmış olabilir mi?

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
Arkadaşlar az önce VODAFONE den aylık 12 aylık faturaya ek taksitli cihaz aldım. Ancak dün gece aynı cihaza baktığımda yakında gelecek diyordu. 1 saat önce bir daha baktım ve var gözüküyordu akabinde sipariş verdim. Ancak aldıktan bi 10 dakika sonra baktığım zaman ise yine yakında gelecek diyor. Ve cihazın bu aylık ücreti şu an faturama yansıtılmış durumda. Acaba dolandırılmış olabilir miyim ?

Aldığım cihaz : iPhone 7

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Arkadaşlar az önce VODAFONE den aylık 12 aylık faturaya ek taksitli cihaz aldım. Ancak dün gece aynı cihaza baktığımda yakında gelecek diyordu. 1 saat önce bir daha baktım ve var gözüküyordu akabinde sipariş verdim. Ancak aldıktan bi 10 dakika sonra baktığım zaman ise yine yakında gelecek diyor. Ve cihazın bu aylık ücreti şu an faturama yansıtılmış durumda. Acaba dolandırılmış olabilir miyim ?

İş Vodafone olunca dolandırılmak kaçınılmaz :)

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SAnmıyorum vodafone gibi bi şirket yapmaz böyle bişey ayrıca demekki son ürün sana denk geldi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
vodafonenin dolandıracağını zannetmem.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Son ürünü almış olabilirsiniz. Yakında gönderirler. Bu tarz dolandırıcılık yöntemi yok.

Top Bottom