wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
Benim 5. olacak, halen çözemedim.Ben 3 kere okudum anladım
Benim 5. olacak, halen çözemedim.Ben 3 kere okudum anladım
Ben gene anlamadiKısaca arkadaşa 1400 PC almışlar ama ablasına 4k telefon almışlar onunda bu duruma canı sıkılıyor benim anladığım
Ek olarak kandırmışlar, power tuşunu kapatmış ve geri getirdiklerinde hala kapalıymış. Yani herhangi bir işlem yapılmadığını düşünüyor.Kısaca arkadaşa 1400 PC almışlar ama ablasına 4k telefon almışlar onunda bu duruma canı sıkılıyor benim anladığım
bak knk bi gün tabi o zamanlar 1800 ler deden hatırlamaz dedenin dedeside hatırlamaz dedenin dedesinin baası hiç hatırlamaz ama baban hatırlarBen anlamadim şimdi ben babamla kardeşmiyim
arkadaşlar benim pc yi amcam daha iyi yapmak için götürdü bende belki götürmez yalan söylerler dedim arkadaki pover tuşunu kağattım geldiğine bana yalan söylediler olmaz dediler ama anakart 400 TL lik adama bile götürmemişler geldiğinde pover kapalı idi nolur yardım edin ne yapıcam pc yi 1400 TL ye aldılar ama ablama 4 bin TL ye telefon aldılar
PSU yu kapatmış amcasıgilde pc bozuk sanmış amcasıgilde bilgisayarcıya göndermiş ablasına yeni telefon alınmış paraları kalmamış buNe diyor
şimdi bilgisayar aldınız 1400e ablana bilgisiayarı baban yapmaya çalıştı babanı adam ebrik edip ablana bi de 4000tlye telefon almışarkadaşlar benim pc yi amcam daha iyi yapmak için götürdü bende belki götürmez yalan söylerler dedim arkadaki pover tuşunu kağattım geldiğine bana yalan söylediler olmaz dediler ama anakart 400 TL lik adama bile götürmemişler geldiğinde pover kapalı idi nolur yardım edin ne yapıcam pc yi 1400 TL ye aldılar ama ablama 4 bin TL ye telefon aldılar
Ben gene anlamadi
siz türkçe konuşmuyorsunuz. aman yarabbi ilk maymunlar (!)Ek olarak kandırmışlar, power tuşunu kapatmış ve geri getirdiklerinde hala kapalıymış.
LikeAlıntıyı görüntüle
İlk önce bu kitabı oku.
benim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolararkadaşlar benim pc yi amcam daha iyi yapmak için götürdü bende belki götürmez yalan söylerler dedim arkadaki pover tuşunu kağattım geldiğine bana yalan söylediler olmaz dediler ama anakart 400 TL lik adama bile götürmemişler geldiğinde pover kapalı idi nolur yardım edin ne yapıcam pc yi 1400 TL ye aldılar ama ablama 4 bin TL ye telefon aldılar
Knk amcası yalan söylemiş bilgisayarını yaptircam diye oda inanmayıp power tuşunu kapatmış eve gelince de yine kapaliymis beni kandırdılar diyorAmcası ve power tuşu ne alaka
ne türkçe öğretmenin kim?benim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolar