arkadaşlar yardım edin nolur

Kısaca arkadaşa 1400 PC almışlar ama ablasına 4k telefon almışlar onunda bu duruma canı sıkılıyor benim anladığım
Ek olarak kandırmışlar, power tuşunu kapatmış ve geri getirdiklerinde hala kapalıymış. Yani herhangi bir işlem yapılmadığını düşünüyor.

Ben anlamadim şimdi ben babamla kardeşmiyim :)
bak knk bi gün tabi o zamanlar 1800 ler deden hatırlamaz dedenin dedeside hatırlamaz dedenin dedesinin baası hiç hatırlamaz ama baban hatırlar

arkadaşlar benim pc yi amcam daha iyi yapmak için götürdü bende belki götürmez yalan söylerler dedim arkadaki pover tuşunu kağattım geldiğine bana yalan söylediler olmaz dediler ama anakart 400 TL lik adama bile götürmemişler geldiğinde pover kapalı idi nolur yardım edin ne yapıcam pc yi 1400 TL ye aldılar ama ablama 4 bin TL ye telefon aldılar
1614706175950.png

İlk önce bu kitabı oku.

arkadaşlar benim pc yi amcam daha iyi yapmak için götürdü bende belki götürmez yalan söylerler dedim arkadaki pover tuşunu kağattım geldiğine bana yalan söylediler olmaz dediler ama anakart 400 TL lik adama bile götürmemişler geldiğinde pover kapalı idi nolur yardım edin ne yapıcam pc yi 1400 TL ye aldılar ama ablama 4 bin TL ye telefon aldılar
şimdi bilgisayar aldınız 1400e ablana bilgisiayarı baban yapmaya çalıştı babanı adam ebrik edip ablana bi de 4000tlye telefon almış

benim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolar

kanka derdini ingilizce uncle power button ,go , sister 4000tl phone tarzı anlatsaydın daha iyi anlardık bu ne la

benim bilgisayarımın parçaalrını değiştirmek için götürdüler iyi olanlar kalacak diğerlerini değiştireceklerdi ama bende güvenmedim power tuşunu kapattım arkadaki geldiğime o tuaş dokunmamışlar bile nasıl alırlar bana yalan söyleyip duruyolar
ne türkçe öğretmenin kim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,521
Üyeler
192,738
Son üye
HLLGLN
Geri