Eyfel kulesini dikenin...Türkçenin Allah belasını versin o leyla mecnun sorusunada fakir baykurtuna da saçma sapan felsefe sorularına da
2022 vol2Sınav sonucu:
o soru kolaydı kanka kümeleri teker teker yazıp şıklardan gidince yapılıyordu. türkçe 20. sorudan sonra zorlaştı biraz ama 2022 zorluğuyla kıyaslanamaz bileharbi millet kolaydı fln diyordu da tamamen ego kasıyorlar geçen senenin matı daha kolaydı matta küme sorusu çok uğraştırdı beni barış ve burak arasında kaldım
2022 türkçesi kadar zor değildi buSınav kolay falan değildi, bilginiz olsun.
2020 ve 2022 çok kolaydı, 2021 ise çok zordu. 2023 ise normal seviyedeydi. 21 ile 22'nin ortası.
tamamda burak ve barış ikisinden biri kalıyodu işteo soru kolaydı kanka kümeleri teker teker yazıp şıklardan gidince yapılıyordu. türkçe 20. sorudan sonra zorlaştı biraz ama 2022 zorluğuyla kıyaslanamaz bile
Mesaj otomatik birleştirildi:
2022 türkçesi kadar zor değildi bu
Kızlar kesişim Erkekler kümesinde U harfide vardı, onu yakalaman gerekiyordu. Diğer 2 erkek isminde de U yoktutamamda burak ve barış ikisinden biri kalıyodu işte
ikisinden birinde kızların kümesinde de olan bir harf vardı. o yüzden ortak kümeye fazladan bir harf düşüyordu. o yüzden ikisinden biriydi sanırım ama hangisini seçtim hatırlamıyorumtamamda burak ve barış ikisinden biri kalıyodu işte