Arktek Güvenilir Mi? (gt730 4gb)

LiQTus

80+
Reaksiyon skoru
16
Gt 730 4gb alıcaktım en ucuz o idi ondan bi bakam dedimde hiç cevap bulamadım(bilgisayarım en max gt730 u kaldırıyo daha ii sini önermeyiniz lütfen)
[PC:
PCI-EX 2.0
I5 4590
Power Supley 500W
Inetl HD 4600(Bundan Dolayı Ekran kartına İhtiyacım Var Ekran Kartım YOK)]

Son düzenleme:
Gt 730 4gb alıcaktım en ucuz o idi ondan bi bakam dedimde hiç cevap bulamadım(bilgisayarım en max gt730 u kaldırıyo daha ii sini önermeyiniz lütfen)
GT 730 alınmaz paran varsa GT 730'dan daha iyi bir kart ile yeni bir işlemci alabilirsin.

GT 730 alınmaz paran varsa GT 730'dan daha iyi bir kart ile yeni bir işlemci alabilirsin.
dediğim gibi daha ii sini bilgisayarım kaldırmıyor ben sadece 1 sorunun cevabını istiyorum ARKTEK GÜVENİLİR Mİ DEĞİL Mİ?
(işlemci almak istesem anakartıda değiştirmem gerek ve işlemciler çok yüksek fiyatta benimki şimdilik bana yeter zaten çok ağır oyunlar oynamiyorum gt730 bana tam uyan bi ekran kartı

bütçe nedir hocam gt730 pişmanlıktır almayın aldırmayın

dediğim gibi daha ii sini bilgisayarım kaldırmıyor ben sadece 1 sorunun cevabını istiyorum ARKTEK GÜVENİLİR Mİ DEĞİL Mİ?
o nasıl iş hocam "bilgisayarım kaldırmıyor" :D bu arada siteyı ilk kez duydum.

güvenilirde değil bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o nasıl iş hocam "bilgisayarım kaldırmıyor" :D bu arada siteyı ilk kez duydum.
site değil hocam kart markası izoly kartlara falan beziyor şekilleri ve bit gt730u 1000tlye satıyorlar

güvenilirde değil bu arada

site değil hocam kart markası izoly kartlara falan beziyor şekilleri ve bit gt730u 1000tlye satıyorlar
Türk markalarına zaten hiç güven olmuyor khagbdklhas

(işlemci almak istesem anakartıda değiştirmem gerek ve işlemciler çok yüksek fiyatta benimki şimdilik bana yeter zaten çok ağır oyunlar oynamiyorum gt730 bana tam uyan bi ekran kartı
Sen bana sistemini söyle

Türk markalarına zaten hiç güven olmuyor khagbdklhas
türk markası değilki hocam çinde 20.el miningde anası ağlamış sadece çalışan yerleri çipsetleri olan kartları falan alıp plaketle birleştirip sıfır diye satıyorlar

yani bilgisayar pcı ex 2.0 daha üst alsam bile performansı alamam

[PC:
PCI-EX 2.0
DDR3
I5 4590
Power Supley 500W
Inetl HD 4600(Bundan Dolayı Ekran kartına İhtiyacım Var Ekran Kartım YOK)]
e hocam sizin sisteminiz güzelmiş amd hd7850falan bulunabilir hattaki gtx770

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...i-geforce-gtx-770-2gb-256-bit-944205557/detay

Geri