Neler Yeni

Arora mı, kuba mı? Sizce hangisi?

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Arkadaşlar vitesli motora geçiş yapıyorum ve cg alacağım. Sizce hangisi?

Arora cg50
Kuba çita 50r gold

Duyumlarıma göre arora daha atik fakat çok sorun çıkartıyormuş. Cg’den anlayan ikisine de binmiş birileri yardımcı olursa çok iyi olur.

Oxgenbea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Özkozanoğlu
Instagram
oxgenbea
Steam
OxgenBea
Discord
oxgenbea
VALLA BENCE ÇİTA AL

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İkisi de aynı şeyin laciverti bana kalırsa. Ama cgcileri görüyorum mahallede hepsi Kübaya biniyor aroraya binen görmedim.

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de aynı şeyin laciverti bana kalırsa. Ama cgcileri görüyorum mahallede hepsi Kübaya biniyor aroraya binen görmedim.
Abi şöyle kuba sorunsuz ondan biniyorlar arora daha atik daha hızlı ama aşırı kronik çıkarıyor kuba daha sorunsuz temiz ama biraz daha yavaş hali
Mesaj otomatik birleştirildi:

VALLA BENCE ÇİTA AL
Reis vallahi bende şuan kuba scooter var bayi sahibi tanıdık büyük ihtimalle bunu verip üstünü tamamlayıp çita alıcam

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Abi şöyle kuba sorunsuz ondan biniyorlar arora daha atik daha hızlı ama aşırı kronik çıkarıyor kuba daha sorunsuz temiz ama biraz daha yavaş hali

Reis vallahi bende şuan kuba scooter var bayi sahibi tanıdık büyük ihtimalle bunu verip üstünü tamamlayıp çita alıcam
Bide sormak istiyorum hocam yanlış anlama neden Cg?

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Bide sormak istiyorum hocam yanlış anlama neden Cg?
Ya vitesli motora geçiş yapıyorum. A1 ehliyet var. Bu cgler ruhsatta 50cc alt blok 150-200cc oluyor o işime geliyor yani öğrenmek için.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ya vitesli motora geçiş yapıyorum. A1 ehliyet var. Bu cgler ruhsatta 50cc alt blok 150-200cc oluyor o işime geliyor yani öğrenmek için.
Anladım hocam. Ben de aynı şekilde yapmıştım ama TK03 almıştım B ehliyetle kullanmak için ruhsatta 50cc şuan blok 150cc cgden çok daha yakışıklı ve spor bir motor tavsiye ederim.

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Anladım hocam. Ben de aynı şekilde yapmıştım ama TK03 almıştım B ehliyetle kullanmak için ruhsatta 50cc şuan blok 150cc cgden çok daha yakışıklı ve spor bir motor tavsiye ederim.
TK03 aklımdaydı aslında kuba bayisi tanıdık var iyi de bir indirim yapıyor işte ya cg ya TK03 alacağım. Fakat cglerin görünüşü atikliği falan çok hoşuma gidiyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam aslında cg üstünde biraz oynasa custom motor gibi yapsa biraz para harcayıp güzel dururda stok binilince yalan yok bisiklet gibiler ama blokları çok sağlam ve hafif olduklarındanda çok hızlı meretler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
TK03 aklımdaydı aslında kuba bayisi tanıdık var iyi de bir indirim yapıyor işte ya cg ya TK03 alacağım. Fakat cglerin görünüşü atikliği falan çok hoşuma gidiyor.
Yatarak sürerek saplarsın artık pulsarlara 😂

monayich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berk Eryıldız
Hocam aslında cg üstünde biraz oynasa custom motor gibi yapsa biraz para harcayıp güzel dururda stok binilince yalan yok bisiklet gibiler ama blokları çok sağlam ve hafif olduklarındanda çok hızlı meretler
Stok hali çok kötü zaten. Aslında bi cafe racer projesi olabilir bloğu çok sağlam dış görünüşe uğraşmak lazım sadece. Ama cafe racer yapmasam bile stok kullanmam zaten çok köyü duruyor.

Yatarak sürerek saplarsın artık pulsarlara 😂
😁😉

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Motorcular genelde cgyi motordan saymıyor bisiklet diyip geçiliyor ben onlardan değilim ama çok çirkin geliyor bana. Bir de adı çıkmış motor kullananların neredeyse hepsi keko tipler bide kask olmadan hiçbir ekipman olmadan biniyorlar sağa sola çok hızlı kaçıyorlar en çok dikkat edilmesi gereken motorcular cgciler derler konu sahibi arkadaş yanlış anlama lütfen 🙏🙏

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Bizde de arora var ve bence çok da atik değil normal bir motor. Belli süre geçince motor biraz hızlanınca titremeye başlıyor

Top Bottom