Artçı depremler ne zaman biter

Reaksiyon skoru
19
Merhabalar 23 nisan günü istanbulda yaşadığımız depremden dolayı artçı depremler oluyor ne zaman biter ayrıca yaşadığımız bina iyi değil 1999 depreminden sağ kalmış 2 kere sağlamlaştırıldı ama durumu 2019 ve 23 nisandaki depremlerden dolayı bayağı hasar aldı ne zaman biter artçı depremler

tahmin etmek dışında yapabileceğimiz bir şey yok umarım bu iktidar varken büyük istanbul depremi olmaz olursa işte o zaman bittik

1.5-2 ay sürer.

dur ben bi Mikaile sorup geleyim.

Merhabalar 23 nisan günü istanbulda yaşadığımız depremden dolayı artçı depremler oluyor ne zaman biter ayrıca yaşadığımız bina iyi değil 1999 depreminden sağ kalmış 2 kere sağlamlaştırıldı ama durumu 2019 ve 23 nisandaki depremlerden dolayı bayağı hasar aldı ne zaman biter artçı depremler
Belli değil artçı depremler uzun süre devam edebilir bu süre 1 ay da sürebilir 2 ay da.
fakat çok sinir bozucu ve gerici bir durum.

Reis Bazıları 2 Hafta Bazıları 3 Gün Diyor Bekliycez Valla

Bunu dikkate alıp şimdiden kentsel dönüşümü arttırmamız lazım bunu uyarı olarak gördüm şahsen ben ama kimin umrunda çoğu bina çürük kolonlar desen Allah a emanet yani dikkete almak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri