Neler Yeni

Artık herkesin kabul etmesi gereken gerçekler

KirliKill

80+ Silver
Merhabalar bugün futbolda çok tartışılan birçok konuyu ele alacağım ve tarafsız olarak kendi fikrimi ortaya koyacağım. Hani birşeyi sonuna kadar savunursubuz. Sonrasında baska bir insandan dinleyince vay be işin bu açısını düşününce çok daha farklıymış diyeceksiniz. Telefondan yazdığım için foto koyamıyorum kusira bakmayın iyi okumalar dilerim👍👍

Marcus Rashford-underrated mi overrated mi ?

Marcus rashford manu altyapısından parlayan ve gelecek vadeden aktif en iyi genç oyunculardan(dı) neden dı dedim çünkü çok ağır bir sakatlık geçirdi. Artık çalım atamaz pas veremez şut çekemz bir hale geldi. Kendi kendini bitirdi. 2018-19 da o fiziksel kondisyonu çalımları prime dönemi ve herkesi aklına kazıyan 90+3 teki ayaklarının hiç titremediği o penaltıyla PSG'nin umutlarını bitirdiği o sezon müthişti. Ama şunu kabul edin ve ingiltere ve manu maçlarını izleyin. Adam bitmiş oynayamıyo. Üstüne yanlış kariyer olanlaması onu şu an kötü bir oyuncu yapıyor. Medya onu hala futbol editleriyle ayakta tutmaya çalışıyor ama bakın arkadaşlar zirveye ulaşmak futbolda kolay. Önemli olan zirvede uzun süre durabilmek. Neden ronaldo messi bu kadar müthiş ? Ama futbolda futbolcuların prime dönemleri olduğu gibi duşuş donemleride olur. Ona artık iyi demeyin.

Şimdi "qardeşim o PL de yhaaa mbappe gibi çiftçi ligine gitmiyo" diyebilirsiniz bunda tamamen haksızda değilsiniz. Ama adam o maç takviminin zorluğu manudaki tüm yükün ona atılması vs vs. Başlarım takımınıza diyip zamanında city veya juveye gidebilirdi. Veya başka bir takıma. Oyuncudada suç arayın biraz. Ona bakılırsa dembelenin dortmunttaki dönemi mbappeden daha iyi. Siz sadece 2017 deki dembeleyi mi göz önünde bulundurursunuz ? Velhasıl kelam overrated bir oyuncu. Artık kendine çeki düzen vermezse yazık eder kendine.

"Ballon d'or hırsızı messi"

Sniejderin hakkını çaldı lewanın hakkını çaldı VVD 2019 da haketmişti fln bunları bi kenara bırakın arkadaşlar boş yapmayacam direk konuya girecem. Ballondor alınan kupaya,gol ve asiste, atılan dribblinge ve çalıma ve en son olarak atılan (isabetli) pas oranına bakılır. 2010 a bakarsak Messi İspanya yerel kupası, süper kupası ve en onemlisi Şampiyonlar ligini kazanmış. En yakın rakibi sniejder ise sadece dünya kupası finali oynamış.atılan las,dribbling gol ve asistte hepsinde messi önde. Sen şimdi sniejderin hakkı diyemezsin. 2021 de gol dışında birçok şeyde messi önde. Belki copa americayı kazanmasa ballondor lewaya gidecekti ama işte KUPA. Önemli olan başarıdır dostlar sanko ballondor messinin alması için gerekli bir ödülmüşçesine. Katliamlar olmuyo mu 2018 de modriç-ronaldo yaşandı 2020 de lewaya yaşandı ama size sadece neyin ne olduğubu izah etmek istedim.

Para için başka takıma gitmek

Bakın dostlar ben beşiktaşlıyım yani bu durumdan en çok acı çeken benimdir. Abubakar ve Talisca.... Ama futbol günümüzde ticaretten başka bir şey değildir. Gedsondan örnek vereyim adam 6 aylığına sadece KİRALANDI ve galatsray taraftarı sevdalandı. Abi adam geldi işini yaptı tüm floryaya hatay usulü tavuk döner sipariş etti sanki. Futbol ticarettir arkadaşlar oyuncu istediği kulüpte oynar değerlerinize sövmediği sürecede kimse bir şey yapamaz.

Uyuyacam valla yoruldum karşıt bir düşünceniz varsa yazın tartışmak isterim şahsen okuduğunuz icin teşekkürler ©️®️7

The Batman

80+ Silver
Açıkcasi nedense ben futbolun yavas yavas öldüdügünü düşünüyorum eski cazibesi yok

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Herkesin kabul etmesi gereken gerçekler deyince ben de ülke ekonomisinden, ülkecek geldiğimiz son noktadan falan bahsedeceksin sandım.

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkesin kabul etmesi gereken gerçekler deyince ben de ülke ekonomisinden, ülkecek geldiğimiz son noktadan falan bahsedeceksin sandım.
Reis futbol bölümüne açtım neden bole olduki şimdi

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
hocam bilimsel benzeri bişey yazılıcaksa saçma şeyler yazılmaz ülke 10 yıl önce iyiydi ama ondan önceki 20 yılda ülke gene batar yok olur diyorlardı zaten bu tarafsızlığı bozar işe kendi yorumunu katarsın

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcasi nedense ben futbolun yavas yavas öldüdügünü düşünüyorum eski cazibesi yok
Biz ronaldinho'nun fenomenin yada 2010 ve 2014 dünya kupasında. Sniejderin karlar altından çıkarak juveyi yendiğimiz zamanları özlüyoruz. Bizim ruhumuz o zamanda kalmış. Eskiler mi eskiden mi sorulsa eskiden güzeldi derim

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Peki bunun sana olan faydası ne? Messi'nin 100 tane altın topunun olması veyahut Rashford'ın balon olup olmaması sana ne katıyor?

LaketrooS

80+ Silver
Evet. Şuan futbol eski tadı vermiyor. Eskiden herkes toplanır sessizce maçı izler gol olduğunda deliler gibi sevinirim. Ve en güzeli hepimiz birer eleştirmen gibi her oyuncuyu eleştirir şöyle yapsa daha iyiydi şunu neden yapmadı gibi sözlerle futbol bilgimizle hava atardık. Özledim be o günleri şuan ose sadece derbileri izliyorum bide gs maçlarının özetlerini bi de denk gelirsem kesinlikle Liverpool, Manchester City maclarini izliyorum.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Reis futbol bölümüne açtım neden bole olduki şimdi
Şikayet etmedim la. Ama senin yazdıkların da bir noktada tartışmaya açık şeyler gibi geldi bana.
hocam bilimsel benzeri bişey yazılıcaksa saçma şeyler yazılmaz ülke 10 yıl önce iyiydi ama ondan önceki 20 yılda ülke gene batar yok olur diyorlardı zaten bu tarafsızlığı bozar işe kendi yorumunu katarsın
Ne demeye çalıştın tam anlamadım da ülkece geldiğimiz durum malum şu an bazı şeyler artık inkar edilemeyecek düzeyde ve bunlardan falan bahsedecek sandım sadece.

LaketrooS

80+ Silver
Peki bunun sana olan faydası ne? Messi'nin 100 tane altın topunun olması veyahut Rashford'ın balon olup olmaması sana ne katıyor?
bir şey katmiyor burda önemli olan tartışmak , fikirlerimizi paylaşmak. Kendi aramızda eleştirmek eğlenceli olan. Bir katkısı var mı dersen evet fikir alışverişi yapıyoruz ama futboldan uzak isen tabii haklısın derim hocam.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Şikayet etmedim la. Ama senin yazdıkların da bir noktada tartışmaya açık şeyler gibi geldi bana.

Ne demeye çalıştın tam anlamadım da ülkece geldiğimiz durum malum şu an bazı şeyler artık inkar edilemeyecek düzeyde ve bunlardan falan bahsedecek sandım sadece.
hocam benim anlatmak istediğim eğer başta tarafsız bir şekilde anlatacağım diyorsa ülkenin halini anlatması tarafsızlığa aykırı olurdu

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
ülkenin halini anlatması tarafsızlığa aykırı olurdu
Bir noktaya kadar onu da tarafsız anlatabilir aslında ancak bir yere kadar olur en fazla. Yine tartışma ortamına döner birkaç mesajda.

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Tek bişey söylücem Serdar dursun > all

Top Bottom