Artık Millenicomluyum

Ethernet ile ful hız alırsın.
Ben de geçtim 1 ayı geçti ve memnunum.
Hayırlı olsun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TT modemi yeterli ben kullanıyorum.
router bu ama :D

alanya antalya'da oturuyorum merkezdeyim daha önceden ttnet, turknet kullanmıştım ama kullandığım tüm internetler çok kötüydü rezildi ben millenicomun eski müşterisiyim 2 yıldır millenicom kullanıyorum yapıcak bir şey yok bununla idare ediyoruz galiba oturduğum yerde adam akıllı çalışan tek internet türktelekom yapıcak bir şey yok iyi internet almak için kazık yicez :(
Arkadaşım da aynı durumdaydı. En sonunda evinin yakınlarına bir tane kurum binası yapılınca Türk Telekom o kuruma daha iyi hizmet verebilmek için mahallenin altyapısını yeniledi.. Anca böyle düzeldi. Şimdi sıkıntısız yüksek hızlarda ulaşabiliyor. Ama TT beyefendi o kurum binası yapılmasa normal halkın şikayetini umursamıyor bile..

@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet saglayicisi oldu az önce kullanıcı adı ve şifre geldii girdim internet geldi yani tak direk hiç ugrastirmadi
Türknette kullanıcı adı ve şifre sanırım işleme geçilmediği için 2 gün internetsiz kalmıştım
Ama millenicom sağ olsun internetsiz bırakmadı.

Kablosuz olarak mobil testini 50mbps pakette atıyorum az maalesef.
Türknette 2 ping daha az alıyordum.
Bu WIFI olarak yapılan test mi? Kablolu mu?

Eski millenicomluyum, vaad ettikleri hızı harbiden veriyorlar.
Ama geldik biberin acı yanlarına.
5. Ay internetim sürekli kopuyordu modem değiştik kablo değiştik hiçbiri fayda etmedi.
Yine de h.o

Anlık millenicom müşteri hizmetleri deneyimim kötü
Arıyorum konuşuyorum hız sorunum var diyorum sizi teknik desteğe yönlendireceğiz hatta kalın diyor sonra da telesekreter şuanda bu işlemi gerçekleştiremiyorum deyip kapatıyor 😁

Son düzenleme:
Hayırlı olsun sorununda çözülür inşallah.
soruyorum kaç gündür en kısa en kısa en kısa en kısa robota bağladılar iyice bugün yarın olmassa vazgeçiyorum :D
Usta sende de şans yokmuş he bi bağlayamadılar interneti.

Hayırlı olsun sorununda çözülür inşallah.

Usta sende de şans yokmuş he bi bağlayamadılar interneti.
PC de 47mbps down
7.5mbps upload alıyorum sorun yok teşekkürler.

Geri