Neler Yeni

Artık Millenicomluyum

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Hayırlı olsun.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Sözleşmesiz
110TL veriyorum 50mbps paketine
Ama 110TL'ye 100mbos ve 50mbps aynı fiyat benim altyapım 60mbps desteklediği için kesinti olmasın diye 50mbps paketini aldım normalde dediğim gibi aynı fiyat.
Şuan değerlerin PC olmadığı için ram net bilemiyorum ama oyun indirirken ki hızlarına dayanarak 60 50mbps arası alıyorum.
millenicom kocaelı de var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sözleşmesiz
110TL veriyorum 50mbps paketine
Ama 110TL'ye 100mbos ve 50mbps aynı fiyat benim altyapım 60mbps desteklediği için kesinti olmasın diye 50mbps paketini aldım normalde dediğim gibi aynı fiyat.
Şuan değerlerin PC olmadığı için ram net bilemiyorum ama oyun indirirken ki hızlarına dayanarak 60 50mbps arası alıyorum.
tamam seneye babama deyım cıksın ınternetten turktelekomdan aynı fıyata daha ıyı degıl mı dagın basında oturuyorum ben turktelekomdan daha ıyı ıse alırız

tamam seneye babama deyım cıksın ınternetten turktelekomdan aynı fıyata daha ıyı degıl mı dagın basında oturuyorum ben turktelekomdan daha ıyı ıse alırız
bir de cıkınca ınternetten modem parası oduyor muyuz ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,794
İsim
Eren Yeager

bir de cıkınca ınternetten modem parası oduyor muyuz ?
Hocam Kocaeli'de var kullanan arkadaşım da var
Modeminiz varsa ödemiyorsunuz.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,794
İsim
Eren Yeager

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet saglayicisi oldu az önce kullanıcı adı ve şifre geldii girdim internet geldi yani tak direk hiç ugrastirmadi
Türknette kullanıcı adı ve şifre sanırım işleme geçilmediği için 2 gün internetsiz kalmıştım
Ama millenicom sağ olsun internetsiz bırakmadı.

Kablosuz olarak mobil testini 50mbps pakette atıyorum az maalesef.
Türknette 2 ping daha az alıyordum.
Ethernet ile ful hız alırsın.
Ben de geçtim 1 ayı geçti ve memnunum.
Hayırlı olsun :)

modem turktelekomun kendı modemı cıkınca alırsa eger router var bır tane link : https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-TL-wr940n-450mbps-kablosuz-n-4-port-router.html
TT modemi yeterli ben kullanıyorum.

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
Önceden başka bir firmayı kullandınız mı? Değerler onda nasıldı? Eğer VDSLde sürekli böyle değerler alıyorsanız altyapı kaynaklı bir durum olabilir.
alanya antalya'da oturuyorum merkezdeyim daha önceden ttnet, turknet kullanmıştım ama kullandığım tüm internetler çok kötüydü rezildi ben millenicomun eski müşterisiyim 2 yıldır millenicom kullanıyorum yapıcak bir şey yok bununla idare ediyoruz galiba oturduğum yerde adam akıllı çalışan tek internet türktelekom yapıcak bir şey yok iyi internet almak için kazık yicez :(

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

bır de sey sormak ıstıyorum modem varya sımdı bır tane turk telekomun kendıne aıt kuck sıyah modemı o varken router kullanılmıyor ama bu seferde odadan odaya net az gelıyor yok mu bunun yolu ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bır de sey sormak ıstıyorum modem varya sımdı bır tane turk telekomun kendıne aıt kuck sıyah modemı o varken router kullanılmıyor ama bu seferde odadan odaya net az gelıyor yok mu bunun yolu ?
Ethernet kablosu :)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,794
İsim
Eren Yeager

Ethernet ile full hız alamıyorum hocam biraz daha alta inip 5 tane ss attığım mesaj olacak ona bakın orada ethernet kablosu ile bağlanıyorum
Hızlar garip millenicomda hala başvuru aşamasında gözüktüğüm için arayamıyorum kendilerini wp hattina yazdım bekliyorum.

K@dirr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Kadir Çağlar
oturduğum bölgede iyi internet hizmeti sunan firmalar varmı varsa söyleyin yardımcı olun bana

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Eğer PC için değil Telefon için sorarsan maalesef.
Aklıma bir tek güçlendirici geliyor.

Ethernet ile full hız alamıyorum hocam biraz daha alta inip 5 tane ss attığım mesaj olacak ona bakın orada ethernet kablosu ile bağlanıyorum
Hızlar garip millenicomda hala başvuru aşamasında gözüktüğüm için arayamıyorum kendilerini wp hattina yazdım bekliyorum.
Dur full kayıt yapınca düzelir.
Şimdi sıkıntı olmaz.
Ararsın konuşursun hiç sıkıntı olmaz :)

Top Bottom