EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Amin Amin Amin Amin Amin Amin AminHayırlı olsun darısı Türk Telekom rezaletini kullananlara.
Amin Amin Amin Amin Amin Amin AminHayırlı olsun darısı Türk Telekom rezaletini kullananlara.
millenicom kocaelı de var mı ?Sözleşmesiz
110TL veriyorum 50mbps paketine
Ama 110TL'ye 100mbos ve 50mbps aynı fiyat benim altyapım 60mbps desteklediği için kesinti olmasın diye 50mbps paketini aldım normalde dediğim gibi aynı fiyat.
Şuan değerlerin PC olmadığı için ram net bilemiyorum ama oyun indirirken ki hızlarına dayanarak 60 50mbps arası alıyorum.
tamam seneye babama deyım cıksın ınternetten turktelekomdan aynı fıyata daha ıyı degıl mı dagın basında oturuyorum ben turktelekomdan daha ıyı ıse alırızSözleşmesiz
110TL veriyorum 50mbps paketine
Ama 110TL'ye 100mbos ve 50mbps aynı fiyat benim altyapım 60mbps desteklediği için kesinti olmasın diye 50mbps paketini aldım normalde dediğim gibi aynı fiyat.
Şuan değerlerin PC olmadığı için ram net bilemiyorum ama oyun indirirken ki hızlarına dayanarak 60 50mbps arası alıyorum.
bir de cıkınca ınternetten modem parası oduyor muyuz ?millenicom kocaelı de var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamam seneye babama deyım cıksın ınternetten turktelekomdan aynı fıyata daha ıyı degıl mı dagın basında oturuyorum ben turktelekomdan daha ıyı ıse alırız
Hocam Kocaeli'de var kullanan arkadaşım da varmillenicom kocaelı de var mı ?
tamam seneye babama deyım cıksın ınternetten turktelekomdan aynı fıyata daha ıyı degıl mı dagın basında oturuyorum ben turktelekomdan daha ıyı ıse alırız
bir de cıkınca ınternetten modem parası oduyor muyuz ?
modem turktelekomun kendı modemı cıkınca alırsa eger router var bır tane link : https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-tl-wr940n-450mbps-kablosuz-n-4-port-router.htmlHocam Kocaeli'de var kullanan arkadaşım da var
Modeminiz varsa ödemiyorsunuz.
Sorun yaşamazsınız hocam modeme para vermenize gerek yok.modem turktelekomun kendı modemı cıkınca alırsa eger router var bır tane link : https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-TL-wr940n-450mbps-kablosuz-n-4-port-router.html
Ethernet ile ful hız alırsın.@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet saglayicisi oldu az önce kullanıcı adı ve şifre geldii girdim internet geldi yani tak direk hiç ugrastirmadi
Türknette kullanıcı adı ve şifre sanırım işleme geçilmediği için 2 gün internetsiz kalmıştım
Ama millenicom sağ olsun internetsiz bırakmadı.
Kablosuz olarak mobil testini 50mbps pakette atıyorum az maalesef.
Türknette 2 ping daha az alıyordum.
TT modemi yeterli ben kullanıyorum.modem turktelekomun kendı modemı cıkınca alırsa eger router var bır tane link : https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-TL-wr940n-450mbps-kablosuz-n-4-port-router.html
alanya antalya'da oturuyorum merkezdeyim daha önceden ttnet, turknet kullanmıştım ama kullandığım tüm internetler çok kötüydü rezildi ben millenicomun eski müşterisiyim 2 yıldır millenicom kullanıyorum yapıcak bir şey yok bununla idare ediyoruz galiba oturduğum yerde adam akıllı çalışan tek internet türktelekom yapıcak bir şey yok iyi internet almak için kazık yicezÖnceden başka bir firmayı kullandınız mı? Değerler onda nasıldı? Eğer VDSLde sürekli böyle değerler alıyorsanız altyapı kaynaklı bir durum olabilir.
bır de sey sormak ıstıyorum modem varya sımdı bır tane turk telekomun kendıne aıt kuck sıyah modemı o varken router kullanılmıyor ama bu seferde odadan odaya net az gelıyor yok mu bunun yolu ?Ethernet ile ful hız alırsın.
Ben de geçtim 1 ayı geçti ve memnunum.
Hayırlı olsun
TT modemi yeterli ben kullanıyorum.
Ethernet kablosubır de sey sormak ıstıyorum modem varya sımdı bır tane turk telekomun kendıne aıt kuck sıyah modemı o varken router kullanılmıyor ama bu seferde odadan odaya net az gelıyor yok mu bunun yolu ?
Ethernet ile full hız alamıyorum hocam biraz daha alta inip 5 tane ss attığım mesaj olacak ona bakın orada ethernet kablosu ile bağlanıyorumEthernet ile ful hız alırsın.
Ben de geçtim 1 ayı geçti ve memnunum.
Hayırlı olsun
TT modemi yeterli ben kullanıyorum.
Dur full kayıt yapınca düzelir.Ethernet ile full hız alamıyorum hocam biraz daha alta inip 5 tane ss attığım mesaj olacak ona bakın orada ethernet kablosu ile bağlanıyorum
Hızlar garip millenicomda hala başvuru aşamasında gözüktüğüm için arayamıyorum kendilerini wp hattina yazdım bekliyorum.