yakar41
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 627
router bu amaEthernet ile ful hız alırsın.
Ben de geçtim 1 ayı geçti ve memnunum.
Hayırlı olsun
Post automatically merged:
TT modemi yeterli ben kullanıyorum.
router bu amaEthernet ile ful hız alırsın.
Ben de geçtim 1 ayı geçti ve memnunum.
Hayırlı olsun
Post automatically merged:
TT modemi yeterli ben kullanıyorum.
Router tam hızı vermez kirouter bu ama![]()
hayır demek ıstedıgım şu ıkı modemı bırbırıyle kopruleme olarak kullanılmıyor mu yanı routerı modem cınsınden kullanma ?Router tam hızı vermez ki![]()
Arkadaşım da aynı durumdaydı. En sonunda evinin yakınlarına bir tane kurum binası yapılınca Türk Telekom o kuruma daha iyi hizmet verebilmek için mahallenin altyapısını yeniledi.. Anca böyle düzeldi. Şimdi sıkıntısız yüksek hızlarda ulaşabiliyor. Ama TT beyefendi o kurum binası yapılmasa normal halkın şikayetini umursamıyor bile..alanya antalya'da oturuyorum merkezdeyim daha önceden ttnet, turknet kullanmıştım ama kullandığım tüm internetler çok kötüydü rezildi ben millenicomun eski müşterisiyim 2 yıldır millenicom kullanıyorum yapıcak bir şey yok bununla idare ediyoruz galiba oturduğum yerde adam akıllı çalışan tek internet türktelekom yapıcak bir şey yok iyi internet almak için kazık yicez![]()
Bu WIFI olarak yapılan test mi? Kablolu mu?@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet saglayicisi oldu az önce kullanıcı adı ve şifre geldii girdim internet geldi yani tak direk hiç ugrastirmadi
Türknette kullanıcı adı ve şifre sanırım işleme geçilmediği için 2 gün internetsiz kalmıştım
Ama millenicom sağ olsun internetsiz bırakmadı.
Kablosuz olarak mobil testini 50mbps pakette atıyorum az maalesef.
Türknette 2 ping daha az alıyordum.
Şu an aramayı deneyebilir misiniz? Geçmek için aradım ama garip şeyler oldu. Ses kesik kesik ve 10x yavaşlatılmış geliyor veya arama düşüyor.Orada ki wifi olarak altta sadece alpolojixi etiketledigim 5 tane testte kablolu
Hocam başka bir şey mi alayım? Yoksa millenicom mu? Netspeed'i de öneriyorlar.pste öyle maalesef
modem nedir?
Usta sende de şans yokmuş he bi bağlayamadılar interneti.soruyorum kaç gündür en kısa en kısa en kısa en kısa robota bağladılar iyice bugün yarın olmassa vazgeçiyorum![]()
ben de sabit hız 7 47.77 7.77 veriyor .dddddddPC de 47mbps down
7.5mbps upload alıyorum sorun yok teşekkürler.