dutemo
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Wifi olduğu içindir. Kabloda stabil sonuç alırsınız.Şuan ki testte 5.3 çıktı hocam garip valla dalgalı baya.
Wifi olduğu içindir. Kabloda stabil sonuç alırsınız.Şuan ki testte 5.3 çıktı hocam garip valla dalgalı baya.
Hayırlı olsun kral. Umarım memnun kalırsın@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet saglayicisi oldu az önce kullanıcı adı ve şifre geldii girdim internet geldi yani tak direk hiç ugrastirmadi
Türknette kullanıcı adı ve şifre sanırım işleme geçilmediği için 2 gün internetsiz kalmıştım
Ama millenicom sağ olsun internetsiz bırakmadı.
Kablosuz olarak mobil testini 50mbps pakette atıyorum az maalesef.
Türknette 2 ping daha az alıyordum.
Hocam üstte attığım PS4 sonuçları kablo ile olan.Wifi olduğu içindir. Kabloda stabil sonuç alırsınız.
Sağ ol dostum umarım şuan hala başvuruda gözüküyorum millenicomda o yüzden arayamıyorumHayırlı olsun kral. Umarım memnun kalırsın
İlginç.Hocam üstte attığım PS4 sonuçları kablo ile olan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağ ol dostum umarım şuan hala başvuruda gözüküyorum millenicomda o yüzden arayamıyorum
Kablolu dimi@alpolojix / Leroxy
5 test üst üste sonuçlar böyle PC olmadan net bir sonuç yok ama bir şeyde sıkıntı var gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela şuan ki testte 10mbps çıktı download
bunu her sorduğunda aklıma bu video geliyoKablolu dimi
Önceden başka bir firmayı kullandınız mı? Değerler onda nasıldı? Eğer VDSLde sürekli böyle değerler alıyorsanız altyapı kaynaklı bir durum olabilir.bende millenicomluyum ödediğimiz fiyat 85tl ve bize gelen internet:
Alıntıyı görüntüle
pste öyle maalesefEvet hocam aşırı dalgalı anlamadım
Upload arada 747KB yi görüyor
Download 14mbps oluyor arada Max 37 gördüm.
ben turktelekomum ve aldıgım ınternet degerı 120 tl oduyoruz bır de sız ne kadar oduyordunuz ?@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet saglayicisi oldu az önce kullanıcı adı ve şifre geldii girdim internet geldi yani tak direk hiç ugrastirmadi
Türknette kullanıcı adı ve şifre sanırım işleme geçilmediği için 2 gün internetsiz kalmıştım
turktelekoma 120 tl odeyıp bu degerleı alıyorum sız ne kadar oduyorsunz ? ve sozlesmelı :@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes
Sözleşmesizben turktelekomum ve aldıgım ınternet degerı 120 TL oduyoruz bır de sız ne kadar oduyordunuz ?
turktelekoma 120 TL odeyıp bu degerleı alıyorum sız ne kadar oduyorsunz ? ve sozlesmelı :