Neler Yeni

Artık oyunlar sarmıyor

Emir__8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Bilgisayar Toplama/Android/İOS
Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
7800xt dizdim bende alana kadar çok heveslisin ama alana kadar pc var oyun var ekip yok

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
oğuzhan ege
2008 yılından bu zamana kadar bende hala ekiple beraber oynamaktayız hiç sıkılacağımı aklıma gelmezdi artık o haller banda geldi malesef çok sıkıcı Bi durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Talha Açıkgöz
Arkadaşın yoktur olmayınca sarmıyor şu aralar pubg oynamaya başladım hem herkes yıllardan beri oynuyor iyi oyuncu hem de olgun insanlar arkadaşlık kurmakta iyi oluyor bu tarz başka oyunlarda bulabilirsin belki

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
Alperen Yılmaz
evlilik erkek için zor bir şey nafakasıdır düğün zamanı şeytana dönen kadınıdır vs vs say say bitmez allah erkeklerin yardımcısı olsun para kazanıyorum ama insan eğlenmek için bir şeyler arıyor herhalde artık oyunlarda eğlence bulamıyorum otobana çıkıp tur atmak artık sadece tek eğlencem
ben bekarım şahsen öyle nafaka işi olsa kuruş vermem içeride yatarım eski eşimin sevgilisine sponsor olmak istemezdim

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,043
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
oyun oynamak sarmıyorsa dizi film izle . zorlama kendini.
bende bu aralar fazla oyun oynamıyorum. lost ve daredevil bitirmeye çalışıom

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kutay Önen
O zaman evlilik düşün veya para kazanmaya bak, oyun artık çöp... Hayatını oyun oynayarak zaten kazanamazsın, daha gerçekçi işler ile ilgilen, boşver kendini çocuk sananlar oyunlara gömsünler parayı :) Şahsen ben oyun oynayan veletlere acırım :( Çok şey kaybettiklerinin farkında bile değiller.
Napsınlar hocam oyun oynamayıp? Aselsandan 5 lot alıp, şirket ortağı gibi her yere Aselsan fotoğrafı mı koysunlar?

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Tekin Ayber
Napsınlar hocam oyun oynamayıp? Aselsandan 5 lot alıp, şirket ortağı gibi her yere Aselsan fotoğrafı mı koysunlar?
İlgili açtığım konuya bakarsan kaç ay önceden beri ASELS ile ilgilendiğimi sen de farkedersin, okumadan fikir sahibi olmuşsun... Sen 5 lot de, benim senle vakit kaybetme niyetim yok zaten, herkes kendi işine bakar. Sen mali müfettiş değilsin ki ben sana özellikle bir şeyleri kanıtlayayım...

Konuya dönersek, ben kendi düşüncelerimi tavsiye şeklinde yazdım, konu sahibi düşünür taşınır, uyarsa dikkate alır yoksa hiç bir zararı yok yani.. Ama senin bu kıskanç diyebileceğim yazıların inan hiç tınılmaz yani. :) Herkes kendi çöplüğünde, boşver sen beni, işine bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kutay Önen
İlgili açtığım konuya bakarsan kaç ay önceden beri ASELS ile ilgilendiğimi sen de farkedersin, okumadan fikir sahibi olmuşsun... Sen 5 lot de, benim senle vakit kaybetme niyetim yok zaten, herkes kendi işine bakar. Sen mali müfettiş değilsin ki ben sana özellikle bir şeyleri kanıtlayayım...

Konuya dönersek, ben kendi düşüncelerimi tavsiye şeklinde yazdım, konu sahibi düşünür taşınır, uyarsa dikkate alır yoksa hiç bir zararı yok yani.. Ama senin bu kıskanç diyebileceğim yazıların inan hiç tınılmaz yani. :) Herkes kendi çöplüğünde, boşver sen beni, işine bak.
Ben de şahsi düşüncelerimi yazdım. pegasustan hisse alıp profil fotoğrafımı ve adımı PGSUS olarak değiştirmeye gidiyorum. Siz de burada şahsi fikirlerinizi yazıp, başkaları yazınca da kudurmaya devam edebilirsiniz iyi günler dilerim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ASELS anlık

patriots

80+
Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
Durum da aynı laptop özelliği de aynı. Steam den dünya oyun satın almıştım. Birbirinden değerli oyunlar var ama yok abi heves ölmüş artık. Yaşla alakalı bir şey demek ki...

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
bazen oyun oynama isteği geliyor o hafta uzun süre oynuyorum ama bazenler haftalarca bilgisayarı açmıyorum dizi film falan izliyorum yatıp uyuyorum hele bir işe gidip geliyorsan zamanda olmuyor çoğu zaman o yüzden akışına bırakacaksın oynamak için zorlamıcaksın.

Top Bottom