Neler Yeni

Artık Oyunlardan Zevk Alamıyorum

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Ya tamam topladık Pc de sarmıyo lan oyunlar. Nerede bu pc olmadan önceki heves. Tr şartları harbiden bitirdi bizi ya. Toplayana dek heves kaçtı ya la. Zaten arkadaş desen 1 2 tane var zaten 1 tanesinin Pc'si iyi. Her neyse, ne yapsam keyfim yerine gelir?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Benimde kaçtı hevesin,bu sene pc alıcaklar istediğim liseyi tutturursam ama 12.500 TL sınır var 6000'e falan pc alıp gerisini elektrikli scooter falan alıcam veya bisiklet,televizyon falan alırım.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Ya tamam topladık Pc de sarmıyo lan oyunlar. Nerede bu pc olmadan önceki heves. Tr şartları harbiden bitirdi bizi ya. Toplayana dek heves kaçtı ya la. Zaten arkadaş desen 1 2 tane var zaten 1 tanesinin Pc'si iyi. Her neyse, ne yapsam keyfim yerine gelir?
Direksiyon seti varsa LFS-ETS2 vs. indir Multiplayer'de konvoy felan yap zevkli oluyor, Arkadan şarkı aç.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Okul, iş gibi seni kısıtlayacak bir şey olursa oyun oynama hevesinin geri gelebileceğini düşünüyorum.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direksiyon seti varsa LFS-ETS2 vs. indir Multiplayer'de konvoy felan yap zevkli oluyor, Arkadan şarkı aç.
ets 2 de var, snopynin dönme hareketi yapabilen direksiyonu var. TruckersMp indiresim vardı zaten, denerim!

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben şahsen daha iyi sistemi oyun oynamak için değil, en yüksek çözünürlükteki yüksek FPS tatmini için isterim.
Siz de yüksek çözünürlükte ''ulan görüntüye bak be cam gibi cam'' derken yüksek FPS ile ''yağ gibi akıyo usdaaaa ağağğğağğağa'' demenin zevkine varmak için oyun oynayın.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Ben şahsen daha iyi sistemi oyun oynamak için değil, en yüksek çözünürlükteki yüksek FPS tatmini için isterim.
Siz de yüksek çözünürlükte ''ulan görüntüye bak be cam gibi cam'' derken yüksek FPS ile ''yağ gibi akıyo usdaaaa ağağğğağğağa'' demenin zevkine varmak için oyun oynayın.
harbi iyi fikir yüksek çözünürlik, yüksek grafik yapamasamda yüksek fpsi denerim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim sistem bile 3250 tl ye aldım artık oyunlar sıktı eski heyecan vermiyor okulun verdiği laptopla lol keyfi :uzgunpeepo:

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Benim sistem bile 3250 TL ye aldım artık oyunlar sıktı eski heyecan vermiyor okulun verdiği laptopla lol keyfi :uzgunpeepo:
ne iyi bir çevre var ki iyi oyunları eğlenceli 6 7 saat oynayabilesin, ne de iyi bir ülke

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ne iyi bir çevre var ki iyi oyunları eğlenceli 6 7 saat oynayabilesin, ne de iyi bir ülke
Arkadaş olsa güzel olurdu şimdi 2 arkadaşım var onlarda çalışıyor biri bilgisayarı bozuldu para biriktiriyor diğeri pc si kötü sadece roblox giriyor keşke arkadaşım olsa 2017 de ne güzel minecraftta cps yarıştırırdık

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Yeni oyunlar edinin
hep aynı oyun oynarsanız oyunlardan ve pc den sağmaya başlarsınız yavaş yavaş
ufak bi arkadaş grubun olsun iyi anlaştıkların ve samimi oldukların olsun
onlarla r6 minecraft ets2 sea of thieves gibi oyunlar oynamanızı tavsiye ederim

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Yeni oyunlar edinin
hep aynı oyun oynarsanız oyunlardan ve pc den sağmaya başlarsınız yavaş yavaş
ufak bi arkadaş grubun olsun iyi anlaştıkların ve samimi oldukların olsun
onlarla r6 minecraft ets2 sea of thieves gibi oyunlar oynamanızı tavsiye ederim
Dediğinize Yarı Katılıyorum , Yarı Katılmıyorum
Elimin Altında Onlarca Başyapıt , Onlarca Hikayeli Oyunlar var.
Ama Oyuna Girmem İle Çıkmam 3 Dakika Sürüyor.

Bir Yerden Sonra Keyif Alamamaya Başlıyorsunuz.

Penguen

80+ Silver
Beni de oyunlar sıkıyor.
Herhangi bir oyunu en yüksek ayarlarda oynayabiliyorum ama eğlendirmiyor. Genelde online oyunları oynuyorum artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,220
Üyeler
169,549
Son üye
terso41
Top Bottom