Neler Yeni

Artık Oyunlardan Zevk Alamıyorum

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Eskiden kötü bilgisayarım varken oynamak istediğim çok fazla oyun vardı. Genelde tek csgo falan oynardım arkadaşlarımla. Şu an iyi bilgisayarım var ve sadece bi kaç arkadaşım kaldı ve oynamak istediğim oyunlar artık oynayıpta beni sıkan oyunlara dönüştü...

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Eskiden kötü bilgisayarım varken oynamak istediğim çok fazla oyun vardı. Genelde tek csgo falan oynardım arkadaşlarımla. Şu an iyi bilgisayarım var ve sadece bi kaç arkadaşım kaldı ve oynamak istediğim oyunlar artık oynayıpta beni sıkan oyunlara dönüştü...
Evet bende öyleydim. Eski pcm tek Minecraft kaldırıyordu ve arkadaşımla tek onu oynuyorduk. Ve oynadıktan sonra hep oyun listesi yapardık yeni bir pcmiz olunca oynayalım diye. Ama şuanda o listenin yarısı var ve oynamıyoruz

Asyam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuri AK
çoğunuzun sıkıntısı benımle aynı oyun arkadasımız yok en dandık oyunları bıle 4 tane samımı arkadasınla oynasan zevk alırsın tek başına oynamak gerçekten bi yerden sonra sıkıyor

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ya tamam topladık Pc de sarmıyo lan oyunlar. Nerede bu pc olmadan önceki heves. Tr şartları harbiden bitirdi bizi ya. Toplayana dek heves kaçtı ya la. Zaten arkadaş desen 1 2 tane var zaten 1 tanesinin Pc'si iyi. Her neyse, ne yapsam keyfim yerine gelir?
Gt 1030 İle Pek Bir Eğleneceğini Sanmam Zaten.
Sıkılmanın Sebebi Bu.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ya tamam topladık Pc de sarmıyo lan oyunlar. Nerede bu pc olmadan önceki heves. Tr şartları harbiden bitirdi bizi ya. Toplayana dek heves kaçtı ya la. Zaten arkadaş desen 1 2 tane var zaten 1 tanesinin Pc'si iyi. Her neyse, ne yapsam keyfim yerine gelir?
ben yeni fark ettim tüm zevk internet kafede sarmayan oyunlar o ortama girince sarıyor pc topladığımda oyunlardan soğudum ama net kafede keyfim yerine geliyor

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Aynı sorunu ben yaşıyorum pc aldım bir sürü oyun yükledim şimdi yarım saat bakışıyorum oyunlarla hangisini oynasam diye.
çünkü sarmıyor, eskiden bf1 cs go falan yüklesem bütün gün çıkmam diyordum, nerde o heves...

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Gt 1030 İle Pek Bir Eğleneceğini Sanmam Zaten.
Sıkılmanın Sebebi Bu.
Bunu nasıl ekran kartına bağladınız anlamıyorum. Dandik bir gpu değil ki neredeyse tüm oyunları açabilen bir oyun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben yeni fark ettim tüm zevk internet kafede sarmayan oyunlar o ortama girince sarıyor pc topladığımda oyunlardan soğudum ama net kafede keyfim yerine geliyor
Is that a supraaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAA

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bunu nasıl ekran kartına bağladınız anlamıyorum. Dandik bir gpu değil ki neredeyse tüm oyunları açabilen bir oyun.
Triple A Oyunları Açabilirmi Pek Sanmam.
Benim Görüşüm Belirttiğim Büyük Yapımları Oynayamadığınız İçin Gt 1030 Belirli Oyunları Oynatabiliyor Sadece Bun'dan Dolayı Bir Doygunluk Vari Bir His Oluşması Yeni Denizlere Yelken Açamadığınız İçin Bulunduğunuz Alandan Sıkılmış Olabilirsiniz.
Yada Film Ve Dizi Arası Verme Zamanınız Gelmiştir.

ShekerPare

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alp Eren
aslında bu konuyu açıyorsan oyun oynama isteğin vardır ancak iştahını açıcak oyun arıyorsundur ben bu iştahı witcher 3 ile açtım sende dene bence çok iyi oyun

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Hocam boş zamanlarınızda kafa dağıtma veya eğlence amaçlı kullanın. Bunun yanı sıra ilgi alanınıza göre kendinize yatırım yapın. Örnek, mühendislik programları ile çizim yapmak.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
Oyun oynamak zorunda değilsin ki. Kendine başka hobiler edinmeye çalış. Bilgisayarı ve oyunları özlersen oynama isteğin daha fazla olur.
Hem belki de bu sıkkınlık sadece dönemliktir. Biraz ara verdikten sonra bir bakmışsın, tekrardan oyunlar sarmaya başlamış.
Ha bir de, oyun seçimin ne yönde bilmiyorum ama oynadığın oyunlar sığ oyunlarsa oynadığın oyunlara farklılık kat. Farklı bir oyun, tür ya da tat seni tekrardan oyun oynamaya yönlendirebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,218
Üyeler
169,548
Son üye
Desty0y0
Top Bottom