Artık Yeter Elektrikli Süpürge Arıyorum

Reaksiyon skoru
168
merhaba dostlar
yaklasık 1 sene önce yurtdısından dyson almıstım ancak cakma bir ürün geldi. Yeni dyson aldığımı düşünerekde elimde olan süpürgeyi bir ihtiyaç sahibine vermiştim.
Ancak süpürge neredeyse hiç çekmiyor artık. Evimde bide kedi olduğu için tüyleri almıyor.
Bana acilen fiyat performans ürünü bir elektrli süpürge lazım ama çok güçlü çeken olsun
Bütçe maks 10 12 K diyelim Sarjlı falan olması önemli değil deli gibi çekim gücü olsun yeter

bunların içini açıp temizlemek lazımmış yoksa çekim gücü çok fena düşüyormuş orijinallerinin yani bir dene istersen

hocam denedim abdest bile aldırdım cihaza ama inanılmaz kalitesiz :(

şarjlı ürünler çöp oluyor genelde..

hocam valla kablolu olsunda düzgün olsun varmıdır öneriniz?

bende arıyorum eski tip sağlam bir şey. çekim gücü yüksek olsun temizlenmesi de kolay olacak kablolu olsun şarjlı sevmiyorum zaten.

merhaba dostlar
yaklasık 1 sene önce yurtdısından dyson almıstım ancak cakma bir ürün geldi. Yeni dyson aldığımı düşünerekde elimde olan süpürgeyi bir ihtiyaç sahibine vermiştim.
Ancak süpürge neredeyse hiç çekmiyor artık. Evimde bide kedi olduğu için tüyleri almıyor.
Bana acilen fiyat performans ürünü bir elektrli süpürge lazım ama çok güçlü çeken olsun
Bütçe maks 10 12 K diyelim Sarjlı falan olması önemli değil deli gibi çekim gücü olsun yeter
Bizde bu var memnunuz.

hocam parça kalitesi nasıl bir de sarjı nekadar gidiyor?
Valla çok kez düşürdüm ve çarptım bana mısın demedi. Şarjı tam ne kadar bilmiyorum ama turbo mod'da 1 saat falandır. Ama çok yavaş şarj oluyor.

Geri