Neler Yeni

Çözüldü✓ Aşağıda belirttiğim sistem DONANIM olarak nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke Ertem

-LÜTFEN fiyat olarak değerlendirme yapmayın!!
-Ve bu siteden daha önce alışveriş yapmış olan var ise güvenilir mi ?
-Sistemde değiştirmemi tavsiye ettiğiniz donanımlar nelerdir?

HafızRakun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Ahmet Zeyrek
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke Ertem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe sıkıntınız yoksa
Bu daha iyidir
Cevabın için teşekkür ederim. Fakat amd gpu kullanmayı düşünmüyorum.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA

-LÜTFEN fiyat olarak değerlendirme yapmayın!!
-Ve bu siteden daha önce alışveriş yapmış olan var ise güvenilir mi ?
-Sistemde değiştirmemi tavsiye ettiğiniz donanımlar nelerdir?
O soğutucuyla o işlemcinin soğuması hayal. Düzgün bir soğutma olmaz. PSU daha iyi olabilirmiş.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Bütçe sıkıntınız yoksa
Bu daha iyidir

Bu sistem varken RTX 3070in yüzüne bakılmaz . Fakat konu sahibi 3070'e niyetlendiği için fiyata bakmadan değerlendirirsek ....

İşlemci 1080p'de bile darboğazı çok düşürecek kadar güçlü . Sağlam işlemci .
Anakart resmen 6000 serisi GPU koy SAM aç dedirticek cinsten
GPU yeni TUF serisi . Bu sefer soğutması iyileştirilmiş eski TUFlar gibi kalitesiz değil.
RAMler şahsen 3600 Mhz olmalıydı AMD işlemcide mhz yükseliği daha önplanda. RGB olmasını çok önemseme derim

Dediğim gibi RAKUN300'ün önerdiği sistem varken RTX 3070li sistemin yüzüne bile bakılmaz aynı fiyata.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke Ertem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe sıkıntınız yoksa
Bu daha iyidir
Cevabın için teşekkür ederim. Fakat amd gpu kullanmayı düşünmüyorum
O soğutucuyla o işlemcinin soğuması hayal. Düzgün bir soğutma olmaz. PSU daha iyi olabilirmiş.
evet alırsam ilk planda onları değiştirmeyi düşünüyorum. Teşekkürler.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Bu yüzden AMD RX 6000 serisini yalan yanlış kötüleyenlerle tartışıyorum. İnsanlar eski AMDlerin hatalarını 6000'e yüklediği için bu arkadaş gibi AMDye ön yargı yaratıyorlar. Bir AMD RX 6000 kullanıcısı olarak bir gram sorun yaşamadım hatta RTX 3080'den geçiş yaptım saf performans felaket fark etti. Tek sorun Ray Tracing . Bence AMD kadar f/p marka yok . Nimet gibi marka. Hele ki 6900XT gibi 3090'ı 2K ve 1080p'de geçebilen GPU varken ve Ray Tracing açınca 3070le yarışan bir GPUyu almak kesinlikle daha mantıklı.

RENDERcıysan tabii onu bilemem. Ayrıca FSR teknolojisi konsol ve PClere geliyor. 6 yıl 4K oyun oynatacak konsollara FSR geliyorsa şayet bu iddialı DLSS alternatifi olacaktır.

Diyeceklerim budur . Yine AMD övdüm diye linç yemek istemiyorum. Ülkemizin insanı markacıdır , F/P'ye karşıdır.

Bu arada önceki mesajda 6900XT - R5 5800X - X570 Anakartlı - 850W 2xEPS li sistemin de aynı fiyatlarda olmasından kaynaklı bu yorumu yaptım. AMD ne alaka demeyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke Ertem
Hocam öncelikli olarak sizin paylaştığınız sistemin bir hayli iyi olduğuna katılıyorum.
İlk sebebim bildiğimden şaşmayı pek sevmiyorum. Ray tracing (bildiğim kadarıyla) konusunda nvidiayı daha başarılı buluyorum. Ve aslında bütçe belirtmesem de totalde monitör klavye vs. gibi ve kasa içersinde yetersiz bulduğum donanımlarla birlikte 30k ayırdım. Eğer yanlış düşündüğüm bir nokta olursa düzeltirseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alırsam diyorsanız almaya yöneliksiniz onun için fiyata göre de değerlendirmek gerekir ki, pahalı.
Hocam ben sadece donanımsal tavsiye almayı planlıyordum.

Bu yüzden AMD RX 6000 serisini yalan yanlış kötüleyenlerle tartışıyorum. İnsanlar eski AMDlerin hatalarını 6000'e yüklediği için bu arkadaş gibi AMDye ön yargı yaratıyorlar. Bir AMD RX 6000 kullanıcısı olarak bir gram sorun yaşamadım hatta RTX 3080'den geçiş yaptım saf performans felaket fark etti. Tek sorun Ray Tracing . Bence AMD kadar f/p marka yok . Nimet gibi marka. Hele ki 6900XT gibi 3090'ı 2K ve 1080p'de geçebilen GPU varken ve Ray Tracing açınca 3070le yarışan bir GPUyu almak kesinlikle daha mantıklı.

RENDERcıysan tabii onu bilemem. Ayrıca FSR teknolojisi konsol ve PClere geliyor. 6 yıl 4K oyun oynatacak konsollara FSR geliyorsa şayet bu iddialı DLSS alternatifi olacaktır.

Diyeceklerim budur . Yine AMD övdüm diye linç yemek istemiyorum. Ülkemizin insanı markacıdır , F/P'ye karşıdır.

Bu arada önceki mesajda 6900XT - R5 5800X - X570 Anakartlı - 850W 2xEPS li sistemin de aynı fiyatlarda olmasından kaynaklı bu yorumu yaptım. AMD ne alaka demeyin.
Peki teşekkürler dayak yemiş gibi oldum 😄 bilgim yoktu

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Hocam öncelikli olarak sizin paylaştığınız sistemin bir hayli iyi olduğuna katılıyorum.
İlk sebebim bildiğimden şaşmayı pek sevmiyorum. Ray tracing (bildiğim kadarıyla) konusunda nvidiayı daha başarılı buluyorum. Ve aslında bütçe belirtmesem de totalde monitör klavye vs. gibi ve kasa içersinde yetersiz bulduğum donanımlarla birlikte 30k ayırdım. Eğer yanlış düşündüğüm bir nokta olursa düzeltirseniz sevinirim.

Hocam ben sadece donanımsal tavsiye almayı planlıyordum.

Peki teşekkürler dayak yemiş gibi oldum 😄 bilgim yoktu

Estağfurullah amacım sert konuşmak değildi hahaha geçen güne kadar linç yediğimden ve AMDnin yanlış bilinmesine karşı sitemdi :D

Top Bottom