Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Olur hocam.Hocam isterseniz bununla ilgili bir rehber hazırlayayım, uzun uzun anlatayım.
Olur hocam.Hocam isterseniz bununla ilgili bir rehber hazırlayayım, uzun uzun anlatayım.
Asansörler düşmez, isterseniz bunu sizlere bir video ile anlatabilirim.asansör yere hızla düşerken bir şekilde hava dursam ölür müyüm
Yeni tür asansörlerde bunu engelleyici sistemler vardır. Bunu da video ile kısaca gösterebilirim hocam isterseniz. Müsait bir zamanımda çekerim.Uzun zamandır göremiyoruz reis seni. Soruma gelicek olursak, asansöre gereğinden çok daha fazla kişi binerse nolur?
Zahmet olmayacaksa merak ettim. Daha önce hiç görmedim çünkü.Asansörler düşmez, isterseniz bunu sizlere bir video ile anlatabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni tür asansörlerde bunu engelleyici sistemler vardır. Bunu da video ile kısaca gösterebilirim hocam isterseniz. Müsait bir zamanımda çekerim.
Bizim asansörde kanat koruması var. Eğer öyle bir şey olursa kanat kapanmıyor.asansöre gereğinden çok daha fazla kişi binerse nolur?
Filmlerde olan kaçmak için yada gizlice girmek için kullanılan pencere gibi yer her asansörde var mı ben hiç göremedim üstünü mü kapatıyorlar yoksaAsansörler ile ilgili bilmediğiniz ve merak ettiğiniz soru/soruları bu konuya yazabilirsiniz. Soruların her birini yanıtlayacağım. Resim isterseniz onu da belirtebilirsiniz.
Hocam normalde hareket etmemesi gerek, bir problem var asansörünüzde.Bizim asansörde kanat koruması var. Eğer öyle bir şey olursa kanat kapanmıyor.
Yazmamışsınız ama eklemek istedim asansörümüzün ağırlık kapasitesini ailecek aşıyoruz. Asansör çalışmadan asansör ötüyor sonra hareket ediyor. Tabii haliyle durma mesafeside arttığı için erken frenliyor. @Asansörcü hocam sizce sıkıntı çıkartır mı bu sorun?
Burdan anlatsam inanmazlar, video çekeceğimde bunu da çekeyim atayım. Olur mu hocam?Filmlerde olan kaçmak için yada gizlice girmek için kullanılan pencere gibi yer her asansörde var mı ben hiç göremedim üstünü mü kapatıyorlar yoksa
Olur hocam bu gün acayip aklıma takılmıştı sizin denk gelmeniz güzel olduHocam normalde hareket etmemesi gerek, bir problem var asansörünüzde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdan anlatsam inanmazlar, video çekeceğimde bunu da çekeyim atayım. Olur mu hocam?
Hocam sık sık bakımı yapılıyor asansörün. Asansörün yük kapasitesi bilmediğim bir nedenden ötürü asansörün taşıyabildiği maksimum ağırlık tabelada 350kg'dan 300kg'a indi. Asansör mavi bandrollü.Hocam normalde hareket etmemesi gerek, bir problem var asansörünüzde.
Halatlar çelik halattır hocam.Asansörü taşıyan ipler/kablolar neyden yapılıyor?
Köprü ipi diye duymuştum.
Hocam ağırlık artınca devreye giren switchler vardır ve switchler stopa bağlıdır. Ağırlık artınca hareket etmemesi gerek.Hocam sık sık bakımı yapılıyor asansörün. Asansörün yük kapasitesi bilmediğim bir nedenden ötürü asansörün taşıyabildiği maksimum ağırlık tabelada 350kg'dan 300kg'a indi. Asansör mavi bandrollü.
Tamamdır hocam.Olur hocam bu gün acayip aklıma takılmıştı sizin denk gelmeniz güzel oldu
Asansör dışı kullanıldığı bir yer var mı?Halatlar çelik halattır hocam.