KendineMüzisyen
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Videoları merak ettim. Paylaşırsan beni de bi etiketle sana zahmet.
Thor un çekicini (mijolnir) asansöre koyarsak yukarı doğru çıkar mı? Çıkarsa asansör layık mı oluyor?Asansörler ile ilgili bilmediğiniz ve merak ettiğiniz soru/soruları bu konuya yazabilirsiniz. Soruların her birini yanıtlayacağım. Resim isterseniz onu da belirtebilirsiniz.
Asansör düşerken hangi köşesinde durmalıyız?Asansörler ile ilgili bilmediğiniz ve merak ettiğiniz soru/soruları bu konuya yazabilirsiniz. Soruların her birini yanıtlayacağım. Resim isterseniz onu da belirtebilirsiniz.
pestilin çıkar benceasansör yere hızla düşerken bir şekilde hava dursam ölür müyüm
oha iyi soruThor un çekicini (mijolnir) asansöre koyarsak yukarı doğru çıkar mı? Çıkarsa asansör layık mı oluyor?
Asansorun tepesindeki açılan pencere ya da kapi olayiniGizli kamera yoktur.
Hangi konuyu hocam?
Boş araziye ilk önce asansörü koyup üstüne binayı inşa ediyorlar diye biliyorum ben yanlış olmasın (?!)Vinç ile asansörü aşağı atıyorlar o sürede işçiler binayı dikiyor. (!)
@Asansörcü gülücük atma cevap ver bana ustaThor un çekicini (mijolnir) asansöre koyarsak yukarı doğru çıkar mı? Çıkarsa asansör layık mı oluyor?
Nasıl ya?Asansörler düşmez.
Kamera yönetici isteği ile koyulur.asansörlerde kamera yok mu hepsinde mi yoksa apartmanlarda mı
Hocam tıpkı dediğiniz gibi, asansör layık oluyor@Asansörcü gülücük atma cevap ver bana usta