Asgari ücret ile pc önerisi

Eskel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
12,955
Beyler asgari ücret seviyesinde Apu olur 2.el olur farketmez asgari ücret seviyesinde bir sistem toplarmısınız? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ByEfe04

Beyler asgari ücret seviyesinde Apu olur 2.el olur farketmez asgari ücret seviyesinde bir sistem toplarmısınız? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ByEfe04
Apu 1000tl anakart 400 kasa 300 ram 300 psu300 desek ama 2.el

2300TL mi yani?
Asgari ücret derken?

tam bütçe ver deneyelim abi

Dostum 2320 TL asgari ücret Türkiyede 1 insanın aylık ihtiyacının çok çok altında olan bir rakam zaten 2 asgari ücret dersen toplarız. Buda senin hiç para harcamaman demek 2 ay boyunca... :(

Dostum 2320 TL asgari ücret Türkiyede 1 insanın aylık ihtiyacının çok çok altında olan bir rakam zaten 2 asgari ücret dersen toplarız. Buda senin hiç para harcamaman demek 2 ay boyunca... :(
2. el de olur demiş 2. el bence toplanır.

Hocam 14 yaşındayım çalışmıyorum aile gelirimiz asgari ücret den fazla Allaha şükür babamın bütçesi öyle 6k 7k sistemler alacak kadar uygun olmadığı için asgari ücret seviyesinde olmasını istedim ve babama yük olmamak için kendim para biriktirip alabileceğim bir sistem olmasını istedim onun için asgari ücret seviyesinde bir sistem istedim :)

Yemin ediyorum intihara teşebbüs...

Uzay sistem R3 1200/RX 570 zorlanabilir.
Hiç uğraşmayayım dersen APU düşünebilirsin.
Eski nesil de olur dersen 3-4. Nesil i5 ve i7'lerle güzel bir sistem toplanabilir.

Geri