İsterse 80bin yapsın asgari ücrete yapılan her zaman Türk Lirasının Her Bi O Kadar Değer Kaybetmesi Demek Asgari Ücrete Zamdan Önce Tüketici Ve Üreticiler Mallara Zam Verecek Arada Kalacak O Zam Beklentisi Süreci İse Yine Asgariye Zamdan Önce Yapılan Zamlar Sayesince Millete Vuracak Bizim Milletimizin Eski Kafası Almaz Bunları Ne Yaparsın Zam Bizi Ezicek Başka Hiçbirşey Değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kaç ayı birkaç ay önceden Tüketiciler Ve Üreticiler Zam Vercek Senin Cebinden Extra Para Çıktıktan Sonra Asgari Zam alacak
- Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı: Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak!
Milyonların kilitlendiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısına dakikalar kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam için heyecanlandıran bir mesaj geldi. Erdoğan "Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak" dedi. Toplantı saat 16.00'da başlıyor
Asgari ücretin artmasıyla ülkenin daha kötü bir yere gittiğinin farkına ne zaman varacaksınız? Artınca ne oluyor sanki , asgari 2x artıyorsa fiyatlar 6x artıyor. Çocuk mu kandırıyor acaba hükümet.
Kredi diyorsun da benim çektiğim kredilerden iflahım kurudu en azından benim gibi kredisi olanlar bir nebze de olsa nefes alabilir yoksa herkes biliyor dönüp dolaşıp her şeyin aynı yere geleceğini
Elinde parası olanın bu artışla elindeki paranın değerinin azalmaması için yapabileceği hiçbir şey gelmiyor aklıma. Harcayıp bitirmek dışında eldeki parayı korumanın yolu yok gibi.
Çok versen enflasyon daha da azar az versen insanları memnun edemezsin öyle bir çıkmaz ki!! Zaten marketler zam gelmeden ürünlere yansıtmış bile.
Bu millete çayın yanında yiyeceği püskeviti bile çok gördüler.
- Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı: Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak!
Milyonların kilitlendiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısına dakikalar kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam için heyecanlandıran bir mesaj geldi. Erdoğan "Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak" dedi. Toplantı saat 16.00'da başlıyor
Asgari ücrete verilen zam önemsiz ekonomi stabil olmadıktan sonra önce enflasyonu düşürüp zamları durdursunlar. Bütün avrupa ülkeleri suriyelileri ülkelerinden göndermeye çalışırken bizimkiler göndermek için adım atmıyor. Nasıl olsa çiftte vatandaşlığı verdiler anca gönül rızalarıyla giderlerse ki gideceklerini hiç sanmıyorum. İstanbul suriyeli dolu. Dün kutlama yapıp dükkanlarına geri döndüler. Suriyeliler giderse kira fiyatlarında düşüş işsizlik sorununda azalış vs. olacağını düşünüyorum.