🟠 ASGARİ ÜCRET TOPLANTISI + ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA! 🔥

Asgari ücret beklentiniz nedir?

• 20.000 ₺ - 22.500 ₺

Oylar: 70 28.3%
  • 22.500 ₺ - 24.500 ₺

Oylar: 120 48.6%
  • 25.000 ₺ veya üstü

Oylar: 57 23.1%

• Oy kullanan toplam üye
    247
İsterse 80bin yapsın asgari ücrete yapılan her zaman Türk Lirasının Her Bi O Kadar Değer Kaybetmesi Demek Asgari Ücrete Zamdan Önce Tüketici Ve Üreticiler Mallara Zam Verecek Arada Kalacak O Zam Beklentisi Süreci İse Yine Asgariye Zamdan Önce Yapılan Zamlar Sayesince Millete Vuracak Bizim Milletimizin Eski Kafası Almaz Bunları Ne Yaparsın Zam Bizi Ezicek Başka Hiçbirşey Değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kaç ayı birkaç ay önceden Tüketiciler Ve Üreticiler Zam Vercek Senin Cebinden Extra Para Çıktıktan Sonra Asgari Zam alacak
O da dogru, simdiden zam yapmaya baslamislardir bile.

- Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı: Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak!

Milyonların kilitlendiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısına dakikalar kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam için heyecanlandıran bir mesaj geldi. Erdoğan "Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak" dedi. Toplantı saat 16.00'da başlıyor

Alıntıyı görüntüle
Asgari ücretin artmasıyla ülkenin daha kötü bir yere gittiğinin farkına ne zaman varacaksınız? Artınca ne oluyor sanki , asgari 2x artıyorsa fiyatlar 6x artıyor. Çocuk mu kandırıyor acaba hükümet.

Uzlaşma sağlanırsa evet ama önceki yıllarda olduğu gibi pürüz çıkarsa bu iş ay sonuna doğru uzayacak.
Hocam uzlasma falan hikaye amac halki bekletmek oyalamak. Hadi diyelimki uzlasamadilar falan filan a*k bunlar milletvekillerinin maasini belirlerken uzlasmayi birak 1 saatte onay verip geciyorlar. Halkin maasinda neden uzlasamiyorlar?

İsterse 1 milyon olsun ne fark ederim milletimiz neden bu kadar meraklı asgari ucterinin artmasına kredilerini ödemekten başka ne yapacaklar
Kredi diyorsun da benim çektiğim kredilerden iflahım kurudu en azından benim gibi kredisi olanlar bir nebze de olsa nefes alabilir yoksa herkes biliyor dönüp dolaşıp her şeyin aynı yere geleceğini

Sistem alcak arkadaşlara genel duyuru Fikrimce bu gün karar çıkarsa yarından itibiaren zam gelir gibi bu konuda aynı veya farklı görüşü olnan

Elinde parası olanın bu artışla elindeki paranın değerinin azalmaması için yapabileceği hiçbir şey gelmiyor aklıma. Harcayıp bitirmek dışında eldeki parayı korumanın yolu yok gibi.

- Erdoğan'dan son dakika asgari ücret mesajı: Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak!

Milyonların kilitlendiği Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısına dakikalar kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zam için heyecanlandıran bir mesaj geldi. Erdoğan "Sabit gelirlilerin durumu en iyi seviyeye çıkacak" dedi. Toplantı saat 16.00'da başlıyor

Alıntıyı görüntüle
Ne demek Erdoğan. Sayın Baştuğ Başkumandan Ulu Önder ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diyeceksin ne o öyle Asker arkadaşın gibi(!)

Asgari ücrete verilen zam önemsiz ekonomi stabil olmadıktan sonra önce enflasyonu düşürüp zamları durdursunlar. Bütün avrupa ülkeleri suriyelileri ülkelerinden göndermeye çalışırken bizimkiler göndermek için adım atmıyor. Nasıl olsa çiftte vatandaşlığı verdiler anca gönül rızalarıyla giderlerse ki gideceklerini hiç sanmıyorum. İstanbul suriyeli dolu. Dün kutlama yapıp dükkanlarına geri döndüler. Suriyeliler giderse kira fiyatlarında düşüş işsizlik sorununda azalış vs. olacağını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,507
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri