Neler Yeni

Aşı karşıtı insanların gerçekten amacı ne?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Karşıtı olanı da sorgulayamazsın? Bu onun fikri sadece. Sana zararı olduğu taktirde tepkini gösterebilirsin. Fikirlere saygı duymayı öğrenmen lazım, umarım ailen veya çevrenden biri bunu sana öğretir.
Arkadaşlar lütfen özel rica ediyorum ben bir konuya tweeterda olan münazarayı attım lütfen konuyu alevlendirmeyen birbirimize saygı duyalım.

samet4747

80+ Platinum
Arkadaşlar lütfen özel rica ediyorum ben bir konuya tweeterda olan münazarayı attım lütfen konuyu alevlendirmeyen birbirimize saygı duyalım.
Kimse kusura bakmasın ama dayanamıyorum hocam. Sürekli sorgulamamız gereken şeyler yerine birbirimizi sorguluyoruz ve bunlar bir yere ulaştırmıyor...

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Kimse kusura bakmasın ama dayanamıyorum hocam. Sürekli sorgulamamız gereken şeyler yerine birbirimizi sorguluyoruz ve bunlar bir yere ulaştırmıyor...
Farklı görüsten doktorları dinleyeceksin bunun tek cözümü bu kafandaki bilgi karmaşasını anca böyle cözersin, Tweeter Space( attıgım ve diğerleri) güzel bir yol ama sakin kafayla dinlemek lazım

NespaY

80+ Silver
Karşıtı olanı da sorgulayamazsın? Bu onun fikri sadece. Sana zararı olduğu taktirde tepkini gösterebilirsin. Fikirlere saygı duymayı öğrenmen lazım, umarım ailen veya çevrenden biri bunu sana öğretir.
10 yaşındaki birinin bana bunu demesi üzücü, Aşı olmayan herkesin bana karşı topluma karşı ülkeye karşı sorumluluğu var bunu düşünemeyecek kadar sorumsuzsan daha da bir şey yazmama gerek kalmadı herhalde, anlamış olman lazım anlamadıysan 3-4 kere daha oku.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
kimse bişey yaptırmak zorunda değil kardeşim adamlar olmak istemiyor aşının arkasında firması durmuyor güvenmiyolar
Sana zorundasın diyen yok. Ama asi olmayarakta diğer insanların hakkına girmeye senin hakkın yok. İse gidiyorsan oradakilere bulastirabilirsin veya restorant spor salonu ne olursa.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.
Hocam değişiyor.
Mesela bazen tek bir aşıya güvensizlik oluyor.
Bunlar zaten artık sapıtmış
Mesela ben bi ara BioNTecH aşılarından biraz çekiniyordum çünkü bildiğim kadarı ile faz çalışmaları bitmemişti o zamanlar.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Sana zorundasın diyen yok. Ama asi olmayarakta diğer insanların hakkına girmeye senin hakkın yok. İse gidiyorsan oradakilere bulastirabilirsin veya restorant spor salonu ne olursa.
aşı olanlar korona bulaştırmıyor diye bi kanıt var mı canım kardeşim

Dušan Tadić

80+ Silver
Ünlü olmak.Cahiller bir şeye inanıyorlar onun doğru olduğunu sanıyorlar gerçek şeyleri söyleyince de kavga çıkartıyorlar.
Ben de aşı olmadım ve bu herkesin kendi kararı isteyen olur isteyen olmaz boş konuşmayın
insanların korkusu yan etkileri sizin saçmladığınız gibi 3-5 kollu çocuğum olacak diyen kimseyi ne gördüm ne de duydum çip,kısırlık vs. hikaye insanlar yan etkilerinden korktukları için aşı olmuyor....
NOT: aşı olduğu halde ölen bazı kişileri tanıyorum

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aşı karşıtlarını anlamıyorum bazıları diyor, yok 3-5 kollu çocuğum olur bazıları diyor yok kısırlık yapar arkadaşlar neden birşeye körü körüne inanıp cahillik ediyorsunuz? Hem de aşının ölümü yüksek oranda engellediği kanıtlanmış olduğu halde.

Hadi adamın sağlığı çok hassastır ve aşı olmaktan çekiniyordur yan etkisi neticesinde bu durum baya mantıklı ama full bir aşıya karşıt olmak çok saçma bir şey bence

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
aşı olanlar korona bulaştırmıyor diye bi kanıt var mı canım kardeşim
Asi olmayanlarin kesin olarak bulastirdigini biliyoruz en azından değil mi canım kardeşim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
Yan etkisini ben de yaşadım bi ateş vardı o kadar işte cahillik aman nerede eksiklik var oraya göm büyük küçük farketmez
Yan etkisi ateş değil uzun süre de oluşacak olan yan etkiler, yoksa ateş o anlık vücudun tepkisidir.

PalaDayı

80+
Biliniyor.İnsanlar anlamak istemiyorlar,bilimi bilen birisi zaten böyle düşünmez.
bilimiyor daha aşı bulunalı 7-8 ay oldu uzun vaadede neler olacağını insanlar değil bilim adamları da bilmiyor.Bu aşı kısaca şöyle anlatılabilir zamanında teryeağı azdı o yüzden margarin ortaya çıktı margarinin zararları yavaş yavaş ortaya çıktı.Ben kesinlikle aşı karşıtı değilim ama şahsen aşı olmayacağım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
@DOGANALPASLAN Hocam ben emin olamıyorum ya. Bill Gates dünya nüfusu aşı ile azaltılır dedikten sonra salgın oluyor. Bu salgının aşısını sanki aşı vurulun diye değil de sanki ticaretini yapar gibi lanse ediyorlar.
BioNTech'e Bill Gates bağışçı olmuş.

Medya korku pompalıyor. Hani sakin olun aşınızı olun değil de virüs can aldı, virüs can almaya devam ediyor, beta varyantı gama varyantı delta delta plus mu nereye kadar gidecek?

Tamam aşı koruyor diyelim. Bundan gelecekte insanlarda ölümler gelirse ama bu ölümler sadece bazı kişilerde olursa günümüzdeki gibi.

Aşı karşıtı da değilim ama olmam da oldurmam da. Ortadayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,837
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00
Top Bottom