robin
80+ Silver
virüse karşı diğer kişileri korumak için yapılıyor?İşten çıkarılması seçeneği ile sunulması güzel olmuyor ama biliyor musun
virüse karşı diğer kişileri korumak için yapılıyor?İşten çıkarılması seçeneği ile sunulması güzel olmuyor ama biliyor musun
Aşı yaptıranlarda maske ve sosyal mesafeye uyması lazımmış.kanka sonsuza kadar maskeyle, sosyal mesafeyle mi yaşamak istiyorsun?
Annem aşı oldu laboratuvar teknisyeni kendisi hiç yanetkisini görmedik ama arkadaşlarından bazılarında varmışSoru üsttedir babam bugün aşı yaptırmış, yaptırmayanların işten çıkarılacağı söylenmiş vallahi sinir oluyorum.
Babam İBB ye bağlı Darülacezede su ve doğalgaz teknisyeni çalıştığı yerden dolayı yaşlılara bulaşma riski olduğundan yaptırıldı.
Şu dönemde işinden çıkarmaması için kabul etti, ben yapılmasına kesinlikle karşıydım biz ailecek çok dikkat ediyoruz ekstra özen göstermeden zaten normal olan düzenimize devam ettik daha korona olmadık.
Aşı olan bir yakınınız varsa neler yaşadığını öğrenebilir misiniz neler yaşamış?
⣸⣷⣄⠀⠀⠀⢀⠠⠴⠶⣶⣤⡀⠀⠀⠀⠀⠀⣀⣤⣤⡀Soru üsttedir babam bugün aşı yaptırmış, yaptırmayanların işten çıkarılacağı söylenmiş vallahi sinir oluyorum.
Babam İBB ye bağlı Darülacezede su ve doğalgaz teknisyeni çalıştığı yerden dolayı yaşlılara bulaşma riski olduğundan yaptırıldı.
Şu dönemde işinden çıkarmaması için kabul etti, ben yapılmasına kesinlikle karşıydım biz ailecek çok dikkat ediyoruz ekstra özen göstermeden zaten normal olan düzenimize devam ettik daha korona olmadık.
Aşı olan bir yakınınız varsa neler yaşadığını öğrenebilir misiniz neler yaşamış?
O durum pzifer-biontech aşıları gibi mRna aşıları için geçerli. Çin aşısı inaktif bir aşı.Aşılar yaşlıları öldürüyor diyorlar.
Yani çin aşısı daha mı iyi?O durum pzifer-biontech aşıları gibi mRna aşıları için geçerli. Çin aşısı inaktif bir aşı.
mRna aşısı çok yeni bir teknolojiymiş. İnaktif ise yıllardan beri uygulanan virüsün öldürülmüş hali. Bende kararsızım bu konuda, aşı yaptırmayı düşünmüyorumYani çin aşısı daha mı iyi?