Neler Yeni

Asıl kara cuma başladı mı?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar selam amerikada galiba 15-20 kasım civarlarında oluyor bizim ülkedede 1-5 kasım falan diyor anlamadım yoksa asıl indirimler bizdede o zaman mı başlayacak?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
İndirim yerine bindirim yapıyorlar

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Almak istediğim anakartı i***** firması 8200₺ fiyattan 9400₺ fiyata çıkardı kasım indirimlerinde 8.100₺ fiyata indirdi yani bende bu 9400 çıkardığını görünce gittim 8200₺ fiyata Amazondan aldım çünkü sadece amazonda fiyat artmamıştı

Bu yüzden kasım indirimleri Türkiye'de yalandan ibaret

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Her sene şu efsane indirim günlerine inanan çok insan var gidin avm lere her yerde indirim pankart bunların hepsi algı yoksa indirim filan yok önce bindirip sonra indiriyorlar her sene de buna kanan milyonlarca insan deli gibi alışveriş yapıyor çok enteresan

Son düzenleme:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Her sene şu efsane indirim günlerine inanan çok insan var gidin avm lere her yerde indirim pankart bunların hepsi algı yoksa indirim filan yok önce bindirip sonra indiriyorlar her sene de buna kanan milyonlarca insan deli gibi alışveriş yapıyor çok enteresan
Almak istediğim anakartı i***** firması 8200₺ fiyattan 9400₺ fiyata çıkardı kasım indirimlerinde 8.100₺ fiyata indirdi yani bende bu 9400 çıkardığını görünce gittim 8200₺ fiyata Amazondan aldım çünkü sadece amazonda fiyat artmamıştı

Bu yüzden kasım indirimleri Türkiye'de yalandan ibaret
İndirim yerine bindirim yapıyorlar
Başlasa herşeyburada bangır bangır reklam arayla tv ye reklam verirdi
bizm ülkede yoktur
Hayır gerçekten indirimler var pazaryerleri desteklerini yükseltmeye başladı. Önceden bir üründen %12 komisyon alırken %3 sepet desteği kendi girerdi. Şimdi açtığımız ürünlere %10 destek veriyor. Yani bu da demek oluyor ki gerçekten bir indirim bulunuyor. Özellikle 11.11 de daha hareketli olacak.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır gerçekten indirimler var pazaryerleri desteklerini yükseltmeye başladı. Önceden bir üründen %12 komisyon alırken %3 sepet desteği kendi girerdi. Şimdi açtığımız ürünlere %10 destek veriyor. Yani bu da demek oluyor ki gerçekten bir indirim bulunuyor. Özellikle 11.11 de daha hareketli olacak.
Ayın 11'ini mi kastediyorsunuz hocam ona göre aksiyon alacağım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yok be ne indirimi bunlar insanların daha çok alışveriş yapması için uydurulmuş bir yalan Türkiye için özellikle burada bizim firmalarda iş ahlakı yok çünkü ben inanmıyorum he olur ama öyle off mükemmel denmez göstermelik bişey ler çıkarsa çıkar o kadar

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Yok be ne indirimi bunlar insanların daha çok alışveriş yapması için uydurulmuş bir yalan Türkiye için özellikle burada bizim firmalarda iş ahlakı yok çünkü ben inanmıyorum he olur ama öyle off mükemmel denmez göstermelik bişey ler çıkarsa çıkar o kadar
İndirim yapacağız diye ürünün fiyatını öldürmenin anlamı yok. Çok bekleme zaten.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
Arkadaşlar selam amerikada galiba 15-20 kasım civarlarında oluyor bizim ülkedede 1-5 kasım falan diyor anlamadım yoksa asıl indirimler bizdede o zaman mı başlayacak?
Kara cuma 29 kasıma denk geliyor ondan önce tabi yine indirimler oluyor aşağıdaki gibi :

1731098327692.png

1731098371304.png

Top Bottom