Aşırı fazla mavi ekran yiyorum

Arlprt

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar son zamanda aşırı fazla mavi ekran yiyorum ve sistemim gayet iyi i5 10400 f rtx 3070 pubg rıvals gta 5 rdr 2 forza horizon 5 gibi oyunlarda en çok yiyorum ve daha önce bu olmuyordu sebebi nedir

Arkadaşlar son zamanda aşırı fazla mavi ekran yiyorum ve sistemim gayet iyi i5 10400 f rtx 3070 pubg rıvals gta 5 rdr 2 forza horizon 5 gibi oyunlarda en çok yiyorum ve daha önce bu olmuyordu sebebi nedir
Olay görüntüleyicisine bakıj orda sebepleri yazar

Şu adımları uygulayıp minidump dosyası paylaşabilir misiniz?

hocam sağlığı daha 86 performansı 100 ve harddisk sentinalde 1000+ gün diyo
Bios'ta S.M.A.R.T bölümü olur. Belki farklı bir tanım kullanılıyor olabilir. Oradan test et. Varsa düzeltilebilir bir arıza, S.M.A.R.T düzeltir.
Uzun süren bir işlem.

Genelde ramlerden olurdu bu olay ikinci el bir PC toplamak istemiştim sistemi kurdum sürekli mavi ekran veriyordu ha şu parça ha bu parça derken her parçayı yeni ile değiştim ummadığım bir parçada çıktı işlemcide Allah'tan garantisi vardi hemen yolladım 3500x yenisi ile değişim dediler az bir fark ödeyerek 3600 almıştım 😁

Geri