Çözüldü✓ aşırı gaza geldim alıyorum birisini (ALDIM)

Hocam viewsonic al geç. Kaliteli markanın kaliteli ürünü.

ASUS ROG 270 HZ

VİEWSONİC OMNİ 240HZ

ACİL KARAR verdirin bana arkadaşlar 2 3 taksitle alıyorum her hangi birisini
Knk ikiside en iyi 3 markalardan ikisi, tipini sevdiğini al. Ama internet sitelerine gir. Hangisinin ne özelliği var bir bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 sayfa ayak tartışması sonra almayacam. Şaka bir nesilsiniz kardeşim kusura bakmada.
Kardeşim tamamda ayaklar çok çirkin Asus da. Viewsonic 144hz çok satılan bir monitör vardı. O metalden ayaklar, o endam, o güzellik, o çekicilik... Bir taraftan Asus tuf Gaming bak. Kare dümdüz plastik. Bune lan

Knk ikiside en iyi 3 markalardan ikisi, tipini sevdiğini al. Ama internet sitelerine gir. Hangisinin ne özelliği var bir bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim tamamda ayaklar çok çirkin Asus da. Viewsonic 144hz çok satılan bir monitör vardı. O metalden ayaklar, o endam, o güzellik, o çekicilik... Bir taraftan Asus tuf Gaming bak. Kare dümdüz plastik. Bune lan
Vazgeçtim zaten ya almıyorum şuan ki kararım o alacak olursam Dell 280hz alicam

Birileri aklına girmiş acaba kim o xd.
Knk taksitle alacaktım kredi kartını ben istemeden itelediler açamadım kartı limit yükseltme muhabbeti falan uğraşamam nakitte vermek istemiyorum ne zaman lazım olacağı belli olmuyor paranın o yüzden

Knk taksitle alacaktım kredi kartını ben istemeden itelediler açamadım kartı limit yükseltme muhabbeti falan uğraşamam nakitte vermek istemiyorum ne zaman lazım olacağı belli olmuyor paranın o yüzden
Nays'da borç alıp taksit ödeyebiliyorsun ama ne kadar verir bilmiyorum. Kullanırsan belki işine yarar.

Niye vaz geçtin ya pes ediyorsunuz hemen :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız
Geri