Spoit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 197
Ağa bende fps oyunu oynuyorum ağırlıklı olarak benim monitör 165 hz ideal zatenHerkes hikayeli oyun oynamıyor
Ağa bende fps oyunu oynuyorum ağırlıklı olarak benim monitör 165 hz ideal zatenHerkes hikayeli oyun oynamıyor
240 hz geçince farkını anlarsın ideal fakat herşeyin iyisi vardırAğa bende fps oyunu oynuyorum ağırlıklı olarak benim monitör 165 hz ideal zaten
dell alacaktım vazgeçtim hocamHocam viewsonic al geç. Kaliteli markanın kaliteli ürünü.
kredi kartım aktif değil üstelik gerekte yok kredi kartına3 sayfa ayak tartışması sonra almayacam. Şaka bir nesilsiniz kardeşim kusura bakmada.
Knk ikiside en iyi 3 markalardan ikisi, tipini sevdiğini al. Ama internet sitelerine gir. Hangisinin ne özelliği var bir bak.ASUS ROG 270 HZ
VİEWSONİC OMNİ 240HZ
ACİL KARAR verdirin bana arkadaşlar 2 3 taksitle alıyorum her hangi birisini
Kardeşim tamamda ayaklar çok çirkin Asus da. Viewsonic 144hz çok satılan bir monitör vardı. O metalden ayaklar, o endam, o güzellik, o çekicilik... Bir taraftan Asus tuf Gaming bak. Kare dümdüz plastik. Bune lan3 sayfa ayak tartışması sonra almayacam. Şaka bir nesilsiniz kardeşim kusura bakmada.
Vazgeçtim zaten ya almıyorum şuan ki kararım o alacak olursam Dell 280hz alicamKnk ikiside en iyi 3 markalardan ikisi, tipini sevdiğini al. Ama internet sitelerine gir. Hangisinin ne özelliği var bir bak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim tamamda ayaklar çok çirkin Asus da. Viewsonic 144hz çok satılan bir monitör vardı. O metalden ayaklar, o endam, o güzellik, o çekicilik... Bir taraftan Asus tuf Gaming bak. Kare dümdüz plastik. Bune lan
Birileri aklına girmiş acaba kim o xd.Vazgeçtim zaten ya almıyorum şuan ki kararım o alacak olursam Dell 280hz alicam
Knk taksitle alacaktım kredi kartını ben istemeden itelediler açamadım kartı limit yükseltme muhabbeti falan uğraşamam nakitte vermek istemiyorum ne zaman lazım olacağı belli olmuyor paranın o yüzdenBirileri aklına girmiş acaba kim o xd.
Nays'da borç alıp taksit ödeyebiliyorsun ama ne kadar verir bilmiyorum. Kullanırsan belki işine yarar.Knk taksitle alacaktım kredi kartını ben istemeden itelediler açamadım kartı limit yükseltme muhabbeti falan uğraşamam nakitte vermek istemiyorum ne zaman lazım olacağı belli olmuyor paranın o yüzden
alıyom şimdiNays'da borç alıp taksit ödeyebiliyorsun ama ne kadar verir bilmiyorum. Kullanırsan belki işine yarar.
alıyom alıyom dell alcamNiye vaz geçtin ya pes ediyorsunuz hemen![]()