Neler Yeni

Aşırı heyecan yaşıyorum normal değil

Yagzeff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Efe Karakaş
merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım şu sıralar aşırı heyecanlanıyorum mesela ekran kartını sökerken göğüsüm de bir şey oluyor vicudum soğuyor terliyorum bir şey olur korkusundan. Yeni araba sürmeye başladım en fazla burada okuyor titremeye başlıyorum yine terleme soğuma oluyor sınavda ise dişlerim kitleniyor resmen sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi olmuyor annem de ağır panik atak var acaba ben de de mi var genetik mi bilmiyorum subay olmak istiyorum bu heyecan böyle giderse mülakatlarda kalp krizi geçiririm şakasız o derece büyük ölüm korkum yok
önemsemiyorum da pek ama hal ve hareketlerim değiştiğinden tırstım ne yapsam sizce?

Yagzeff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Efe Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada aynı şey yabancı numara ile konuşurken veya tanımadığım başka biri ile konuşurken de oluyor yabancı numaraları açmıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
merhaba arkadaşlar 17 yaşındayım şu sıralar aşırı heyecanlanıyorum mesela ekran kartını sökerken göğüsüm de bir şey oluyor vicudum soğuyor terliyorum bir şey olur korkusundan. Yeni araba sürmeye başladım en fazla burada okuyor titremeye başlıyorum yine terleme soğuma oluyor sınavda ise dişlerim kitleniyor resmen sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi olmuyor annem de ağır panik atak var acaba ben de de mi var genetik mi bilmiyorum subay olmak istiyorum bu heyecan böyle giderse mülakatlarda kalp krizi geçiririm şakasız o derece büyük ölüm korkum yok
önemsemiyorum da pek ama hal ve hareketlerim değiştiğinden tırstım ne yapsam sizce?
Panik atak hastasısın sanki . Bir psikoloğa danış.

Yagzeff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yağız Efe Karakaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Bunu bence doktorunuza anlatın. Biz doktor değiliz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
köy de takılıyorum da öyle çok aşırı olunca

asker olmama engel olabilir diye hiç yanaşmadım bide aileme söylemeye çekiniyorum
Asker olmana engel olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal bir hastalık grip gibi.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bir doktora görünmen de fayda var hocam şuan için problem olmasa bile belki ileriye dönük panik atağa falan yol açabilir.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Hic olmazsa Bahceniz varsa Topraga cıkıp Topraga basabilirsin biraz Rahatlatır seni.
Doktora görünmeniz iyi olacaktır, Ama acil bir durum olmadıgı icin Uzun süreli değilse bu olay(Eğer öyleyse simdi gitmelisiniz.) Zamana yayıp bekleyebilirsiniz.
Kendinizi Stress azaltıcak aktiviteler yapın Bitki cayları Insanları Sakinleştirir diye duymustum.

Top Bottom