Bakiki
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 69
- İsim
- Baki Değirmenci
Öncelikle ekran kartım rtx 2060 olduğu icin monitörümde g-sync veya adaptive sync olması lazım diye biliyorum ama şu konuda bilgim yok: acaba her freesync olan monitörde g-sync açabiliyor muyum. Çünkü mesela Asus olan monitörde adaptive sync teknolojisi var ama LG'de sadece freesync var.
Bu monitörün avantajları genel olarak 165 hz olması ve adaptive sync kullanarak gsync uyumlu hale gelmesi
Dezavantajları ise panel tipinin VA olması
Bu monitörün avantajları ise IPS panele sahip olması
Daha teknik farklar için ise buraya bi karşılaştırma bırakıyorum. Benden daha iyi bilenler lütfen yardım edebilirse sevinirim. Bu karşılaştırmadan bile çok bişey anlamayacak kadar bilgisizim bu konuda o yüzden anlayışlı olmanızı rica ediyorum
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boost
www.gaming.gen.tr
Bu monitörün avantajları genel olarak 165 hz olması ve adaptive sync kullanarak gsync uyumlu hale gelmesi
Dezavantajları ise panel tipinin VA olması
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı
www.n11.com
Bu monitörün avantajları ise IPS panele sahip olması
Daha teknik farklar için ise buraya bi karşılaştırma bırakıyorum. Benden daha iyi bilenler lütfen yardım edebilirse sevinirim. Bu karşılaştırmadan bile çok bişey anlamayacak kadar bilgisizim bu konuda o yüzden anlayışlı olmanızı rica ediyorum