T.P.G.
80+ Titanium
Hayda yakalandıkHocam oyunculuk okumak isteyen varsa davet edin.
10/10 oyunculuk var burada şuan.
Hayda yakalandıkHocam oyunculuk okumak isteyen varsa davet edin.
10/10 oyunculuk var burada şuan.
Kardeş adam sana hesap vermek için mi açtı konuyu?Ben de diyorum ki
10400F daha ucuzken niye 3600 olduğunu adam bize açıklayamıyorsa bir sıkıntı var demektir.
Genel olarak MHZ den de anlaşılabileceği gibi 3600 vs 10400f konuşuyoruz.Arkadaşlar, yaptığınız da konu içeriğinden pek farklı değil.
AMD Fanboy RP'si yapıyorsunuz ama olsun.
Ürüne göre yorum yapın.
Çağan anladı olayı ama neyse sen anlamasan da olur asıl olay bende Intel vs AMD değil .Genel olarak MHZ den de anlaşılabileceği gibi 3600 vs 10400f konuşuyoruz.
Bu konu da birçok AMD fanboyu zorla 3600 aldırmaya çalışıyor.
Adam akıllı cevap verilmiyor.
Adam OC yapmayacak.Zorla bir 3600 çabası.
Hocam bu mesaj ilk böyle değildi değiştirmiş emir tipi konuşuyordu hocam.Yok aslında, adam burada yardım istemiş.
Anlayan anladı hee.Çağan anladı olayı ama neyse sen anlamasan da olur asıl olay bende Intel vs AMD değil .
O zaman olabilir.Hocam bu mesaj ilk böyle değildi değiştirmiş emir tipi konuşuyordu hocam.
Yani konuyu açan adamı ikna edebiliyoruz, asıl sorun konuyu açan değil sistem öneren de.Kardeş adam sana hesap vermek için mi açtı konuyu?
Yardımcı olacaksan açarsın akakçeyi dizebildiğin kadar dizer atarsın. Yoksa salla gitsin.
Belki 3600 mhz ram kullanacak belki oc yapacak belki sıvı soğutması var. Yahu sanane, adamla tartışıp gelip Burda fanboy diye konu açmak ne haddine senin.
Sen biriyle yemeğe gidince, neden döner yiyorsun açıkla bana mı diyorsun.
Eğer çok yardımcı olmak istiyorsan. Güzelce kardeşim amd bu paraya bu sistem intel bu paraya bu sistem dersin olur biter. Sen selamın aleyküm amd niye alıyon dersen adam tabi ters tepecek.
Atladığınız şey işlemci performansı somuttur.Sen biriyle yemeğe gidince, neden döner yiyorsun açıkla bana mı diyorsun.