ahmetkoklu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
18 yasindayim. Sessiz sakinim dışarıda herkes beyfendi oturakli olarak görür. Sosyal ortamim vb. Yok genellikle bilgisayar başındayım ve disarida biri bana ailevi yada herhangi bir hakaret edip bagirip çığırınca tepki vermiyorum birsey demiyorum hayatim boyunca hep herseyi içime attım. Bir sıkıntım olduğunda bunu dışardan birine yada aile icinde birine anlatmadım, çünkü sıkıntımı derdimi birine anlatmak (eziklik) olarak algıladım yıllarca. Birine anlatirsam o kişi bebi küçük görür olarak gördüm. Aileme ztn anlatmam onlarda "alla alla senindemi var sikintin vaayyy buyumussun" gibisinden denilecegi için çocukluğumdan bu yana kimseye anlatmadım 2 yıl ilaç tedavisi almıştım, sonrasinda biraktim hayal kurma bozukluğu overthinker var aşırı derecede tehşis konulmuştu ztn. Dışarıdaki insanlara kendi karakterimi gösteremiyorum farklı biri gibi davraniyorum. Ve biri gercekten sabrımı zorlayinca aşırı derecede patlıyorum. Bagırıp etraftaki nesnelere sertçe vurup ağlıyorum ve sinirden gözüm kararaniliyor. Bu durumu 2 defa yaşamıştım. Ve elim kolum titremeye başlıyor öyle olunca, ne yapabilirim. İcime attigimdan dolayin ve surekli evde oldugumdan dolayimi böyle?