Aşırı Terleme Sorunu?

Era7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Beyler İyi forumlar Rolon,Deodorant,Parfüm hepsini kullanıyorum Ama çok çabuk ve çok terliyorum ve terim Kokuyor Bunun Kremi Vs var mıdır?

ter gayet normal bişey, çok fazlamı oluyor neden bu kadar rahatsızsın?
teri durdurabilirsin, ameliyat ile ama bence gereksiz ve boş.
deodorantlarda teri engelleyen modelleri değil terin kokusunu önleyen modelleri tercih edebilirsin, ter bu durdurması mümkün ama önermem.
ayrıca parfümlerdende yazlık modelleri tercih edebilirsin,
giydiklerinde önemlidir, pamuk veya keten olmasına, vucudunun hava almasına dikkat etmelisin.
3 iplik dedikleri ürünleri bu havalarda giymemelisin,
daha bi cok sebep yazılabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Deodorant roll vs teri önlemez zaten. Eğer normal insandan fazla olduğunu düşünüyorsan bi doktora görün. Tiroid bezleri, hemoglobin yüksekliği vs vs gibi sorunlarda olur. Burda kimse doktor değil ayrıca aşırı ter de bir sorundur.

• Beğen
Dostum aynı şekilde ben de çok terliyorum. Çok terlemeyi önleyecek bir şey bilmiyorum ama terinin kokmasinin temel sebebi yeterli sıvı tuketmemen. Old spice öneririm kokusu çok yayilmiyor ama koltuk altında terim ciktig bölgedeki kokuyu engeliyor.

Çok terleme ve koku olayı yaştan kaynaklanıyor olabilir. Bazı ergenlerde kötü koku yayılımı doğaldır. Benim de lise de arkadaşım vardı, yanımızda duş alırdı, kurulanıp giyindikten sonra kokmaya başlardı. Bir doktora görün bakalım ne diyecek. Hormonaldir büyük ihtimalle.

• Beğen
hocam terinizin kokması hormon ve sürekli yediğiniz bişeylerden dahi olabilir fakat koku olayı için rexona sticklerden kullanabilirsiniz. fazla terlemeye yapacak bişey var mı bilmiyorum eğer gerçekten işe yarayacak bişey varsa şimdi yapabilirim bende. şahsen nivea black & white fresh kullanıyorum stick sürüp üzerine deodorant sıkıyorum ikiside nivea. koku olarak gerçekten faydası var en azından yarın duş alana kadar kokmaz

• Beğen
bende çok terliyorum genatik yapım böyle bu terlemeyi azaltmak için kondisyon çalışman gerekli

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri