Komutanlarin yogun oldugu yerdeyim her ere 5 komutan dusuyor bazen kendi kendime gülüyorum degisik seylere gülüyorum bazende aglicak gibi oluyorum eski gunlere aklima bok kokusu geliyor gulme tutuyor eski gunleri hatirlayinca da aglicak gibi
komutanın karşısında kahkaha patlat kralKomutanlarin yogun oldugu yerdeyim her ere 5 komutan dusuyor bazen kendi kendime gülüyorum degisik seylere gülüyorum bazende aglicak gibi oluyorum eski gunlere aklima bok kokusu geliyor gulme tutuyor eski gunleri hatirlayinca da aglicak gibi
Öper cok rutbeli var.komutanın karşısında kahkaha patlat kral
komutanın karşısında kahkaha patlat kral
Yapma zaten direk rdm gönderirÖper cok rutbeli var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bok kokusuna gülüyorum
Aman dikkat et RDM yolu görünüyor gibiKomutanlarin yogun oldugu yerdeyim her ere 5 komutan dusuyor bazen kendi kendime gülüyorum degisik seylere gülüyorum bazende aglicak gibi oluyorum eski gunlere aklima bok kokusu geliyor gulme tutuyor eski gunleri hatirlayinca da aglicak gibi
kafaya şarapnel geldiyse ya da duman soluduysan normalKomutanlarin yogun oldugu yerdeyim her ere 5 komutan dusuyor bazen kendi kendime gülüyorum degisik seylere gülüyorum bazende aglicak gibi oluyorum eski gunlere aklima bok kokusu geliyor gulme tutuyor eski gunleri hatirlayinca da aglicak gibi
Bir şeyin başlangıcı var sanırım sende bi görünKomutanlarin yogun oldugu yerdeyim her ere 5 komutan dusuyor bazen kendi kendime gülüyorum degisik seylere gülüyorum bazende aglicak gibi oluyorum eski gunlere aklima bok kokusu geliyor gulme tutuyor eski gunleri hatirlayinca da aglicak gibi
6 ay sogan kesiceksin ne eski güne aglıyorsun 2 sogan kesiceksin 2 patatesKomutanlarin yogun oldugu yerdeyim her ere 5 komutan dusuyor bazen kendi kendime gülüyorum degisik seylere gülüyorum bazende aglicak gibi oluyorum eski gunlere aklima bok kokusu geliyor gulme tutuyor eski gunleri hatirlayinca da aglicak gibi