Askerde sınava çalışabilir miyim?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
6 aylık askere bu sene gitmeyi düşünüyorum imat sınavına çalışacağım askerde günlük rutin nasıl işliyor bilmiyorum ama günde en az 5 6 saat çalışmalıyım

Tabi hocam ilk başındaki komutana söyle o da büyük ihtimalle bölük komutanına söyler sen bu arada evden kargolat kitaplarını 2 hafta içinde üstlerden izin gelir istediğin gibi çözersin çalışırsın.

Askerde her askerin belli bir görevi var. Mesela nöbet tutmak, habercilik yapmak, şoförlük yapmak, yazıcılık yapmak gibi. Sabah kahvaltı ve içtimadan sonra direkt görev yerlerine dağılırsın. Başka bir iş ile uğraşamazsın. Verilen görevi yapmalısın. Hiç görevin olmazsa bile bir yerleri silersin, çöp toplarsın, bir şeyleri bir yere taşırsın ama yine de boş kalamazsın. Boş kaldığın zamanlar çok azdır.

6 aylık askere bu sene gitmeyi düşünüyorum imat sınavına çalışacağım askerde günlük rutin nasıl işliyor bilmiyorum ama günde en az 5 6 saat çalışmalıyım
yok öyle bi dünya knk ben askerden geleli 3 hafta oldu 3 şehir 4 kışlada kaldım günde 5-6 saati bırak verimli bi şekilde 2 saat bile çalışamazsın gözünü korkutmak için söylemiyorum ama bu konuda çok ciddiyim

Geri