Neler Yeni

Askeri kıyafetleri nereden bulabilirim?

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Merhabalar. Askeri üniformalar, setler çok hoşuma gidiyor bayağı seviyorum. Kış için siyah kamuflaj askeri bot, mont falan almayı düşünüyorum ancak bulamadım. Bunları nereden temin edebilirim? Siyah olması zorunlu değil ancak daha çekici geliyor.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Merhabalar. Askeri üniformalar, setler çok hoşuma gidiyor bayağı seviyorum. Kış için siyah kamuflaj askeri bot, mont falan almayı düşünüyorum ancak bulamadım. Bunları nereden temin edebilirim? Siyah olması zorunlu değil ancak daha çekici geliyor.
orjinalini istiyosan işin zor 😀 kaliteli replikalarda çok pahalıya satılıyor çok bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunur

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Askeri malzeme satan dükkanlar var ancak direk üniforma satmıyorlar personel kimliğin gerekiyor diye biliyorum. İç çamaşır, operasyon tshirtü tarzı hediyelik eşyalar felan anca alabilirsin. Zaten devletin verdiği ürünle bu malzemecidekiler bile aynı marka ve kalitede olmuyor.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
orjinalini istiyosan işin zor 😀 kaliteli replikalarda çok pahalıya satılıyor çok bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar tavsiyede bulunur
Hocam replika olsun önemli değil orijinalinde değilim zaten çok seviyorum o yüzden.
Askeri malzeme satan dükkanlar var ancak direk üniforma satmıyorlar personel kimliğin gerekiyor diye biliyorum. İç çamaşır, operasyon tshirtü tarzı hediyelik eşyalar felan anca alabilirsin. Zaten devletin verdiği ürünle bu malzemecidekiler bile aynı marka ve kalitede olmuyor.
Hocam babam komutan onun üzerinden alamaz mıyım :D

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam babam komutan onun üzerinden alamaz mıyım :D
Babanın eskilerini giy ozaman 😂 Valla babana sorsana kimlik felan gerekmiyorsa ucuz bir dükkan ararsın, boşuna kazık yemeye gerek yok. Satsalar bile apolet, logo, bayrak tarzı kamuflaj eklentilerini vereceklerini sanmıyorum.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Orjinalini şöyle diyim niştem giderken 2018'de 4K idi. Şu an rahat 10K civarı. Fakat hangi tür bi,lmiyorum.

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babanın eskilerini giy ozaman 😂 Valla babana sorsana kimlik felan gerekmiyorsa ucuz bir dükkan ararsın, boşuna kazık yemeye gerek yok. Satsalar bile apolet, logo, bayrak tarzı kamuflaj eklentilerini vereceklerini sanmıyorum.
Hocam babamın bedeniyle benimki aynı değil :D Yoksa giyecektim, denedim.
Orjinalini şöyle diyim niştem giderken 2018'de 4K idi. Şu an rahat 10K civarı. Fakat hangi tür bi,lmiyorum.
Hocam nereden bakmıştınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
025B24F2-031C-4244-BB92-5E386570160D.jpg

Hocam bunlardan mı kamuflaj mı anlayamadım

wolvesina

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer

Orjinalini arama boşuna büyük suç :D
Benzer ürünleri burası satıyor
Zamanında görev yaptığım karakola mobil tırları gelip çay, kahve dağıtmıştı ürünlerinde benzerlik var

KAANT10X

80+ Bronze
Etrafinizda askerlik mesleği yapan varsa isteyebilirsiniz çoğunda oluyor çoğu askere yazlık ve kışlık olarak 6 ayda bir üniforma veriliyor tabi eğer istediğiniz kişi vermezse ona hak verin çünkü askeri unuformayi baskasina vermek suç kendisi basini yakabilir. Mesela bazı askerlerde elinde çok unuforma olunca ava giden insanlara veriyorlar onlarda ormanda giydiği için sıkıntı olmuyor

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör

Orjinalini arama boşuna büyük suç :D
Benzer ürünleri burası satıyor
Zamanında görev yaptığım karakola mobil tırları gelip çay, kahve dağıtmıştı ürünlerinde benzerlik var
Hocam silyonaskerigiyim.com diye bi site buldum sizce nasıl?
Etrafinizda askerlik mesleği yapan varsa isteyebilirsiniz çoğunda oluyor çoğu askere yazlık ve kışlık olarak 6 ayda bir üniforma veriliyor tabi eğer istediğiniz kişi vermezse ona hak verin çünkü askeri unuformayi baskasina vermek suç kendisi basini yakabilir. Mesela bazı askerlerde elinde çok unuforma olunca ava giden insanlara veriyorlar onlarda ormanda giydiği için sıkıntı olmuyor
Anladım hocam. Teşekkürler.

wolvesina

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Top Bottom