Askerl cell ve kendi hatt

Mertdvrim

80+ Silver
Reaksiyon skoru
801
Arkadaşlar askere kendi hattını götürmek sıkıntılımı yakalanma oranın ne asker cell zorunlu mu yer sivas merkez ?

Arkadaşlar askere kendi hattını götürmek sıkıntılımı yakalanma oranın ne asker cell zorunlu mu yer sivas merkez ?
şuanki askerlik çok rahat herşeyi sokabiliyorsunuz okul gibi kendi hattını sokanı görmüştüm yakalanırsan cezasınıda çekiyorsun

Temmuzda Amasya Merkez de yapmıştım, ben kendi hattımı götürdüm, Ayakkabının içine çorabının içine falan koyabilirsin, Normalde askercell zorunlu girişte herkese aldırıyorlar ama şansın varsa araya kaynayıp almadan da geçebilirsin.

Askercell zorunlu değil diye biliyorum. Sadece telefon olarak tuşlu ve kamerasız bir telefon tercih edebilirsin.

Bizde askercell zorunluydu aslında kontrol olarak sadece telefonun kapağına yapıştırılan etikete bakıyorlardı . Sim kartı satın aldığında o etiketi yapıştırıyordu görevli

Zorunludur da üstteki arkadaşın dediği gibi ilk girişte kaptırmazsan sonrasında sıkıntı olmaz. Benim arkadaş askerde şuan ve kendi hattıyla akşamları arıyor beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,691
Üyeler
188,148
Son üye
sunia
Geri