meslek lisesi mezunları 6 yıl kadar tecil hakkı varmış sanırım onu araştırıyorum şuan ama olmazsa aöf mantıklı yarın gidip bi deneyeceğimkardom aöf den sınavsız bölümlere kayıt için başvur eğer açıksa yoksa da iş göremez raporu al alabiliyorsan kardom
kardom şehir efsanesi o 6 yıl neymiş bizim arkı aldılar 3 yıl sonra direktmeslek lisesi mezunları 6 yıl kadar tecil hakkı varmış sanırım onu araştırıyorum şuan ama olmazsa aöf mantıklı yarın gidip bi deneyeceğim
hocam gittim konuştum meslek lisesi mezunu olduğum için 25 yaşıma kadar uzattılar bana 1-2 sene lazımdı ama böyleside işime geldikardom şehir efsanesi o 6 yıl neymiş bizim arkı aldılar 3 yıl sonra direkt
üniversite biterene kadar 6 yıl uzatmazlar meslek liseli için normal için 2 meslek lisesi için 3 6 sene azami okulu bitiremez devam edersen galibahocam gittim konuştum meslek lisesi mezunu olduğum için 25 yaşıma kadar uzattılar bana 1-2 sene lazımdı ama böyleside işime geldi
anadolu lisesi için 3 meslek lisesi için 6 yıl olduğunu söylediler banaüniversite biterene kadar 6 yıl uzatmazlar meslek liseli için normal için 2 meslek lisesi için 3 6 sene azami okulu bitiremez devam edersen galiba
şube dediyse bilemem bu hesapla benim 26 lise 28 üniversite 30 32 yi bulması lazımanadolu lisesi için 3 meslek lisesi için 6 yıl olduğunu söylediler bana
1 sene daha beklesin gitmesin40 yaşında askere gidenler oluyor. 20 yaşındakiler At gibi koşarken onların dilleri yere sürtüyor. Ne kadar erken bitirir seniz o kadar iyi.
Öyle bir seçenek yok. Alıp götürüyorlar sonunda.1 sene daha beklesin gitmesin
alıp götürme yok 40 yaşına kadar gitmeyen adam 1 senede yakalanmaz zatenÖyle bir seçenek yok. Alıp götürüyorlar sonunda.