Askerliği tecil ettirmek

~Emo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
235
2024 meslek lisesi mezunuyum herhangi bir okul okumuyorum şuanda askerliğimi tecil ettirmek istiyorum ne yapmam lazım

kardom aöf den sınavsız bölümlere kayıt için başvur eğer açıksa yoksa da iş göremez raporu al alabiliyorsan kardom

kardom aöf den sınavsız bölümlere kayıt için başvur eğer açıksa yoksa da iş göremez raporu al alabiliyorsan kardom
meslek lisesi mezunları 6 yıl kadar tecil hakkı varmış sanırım onu araştırıyorum şuan ama olmazsa aöf mantıklı yarın gidip bi deneyeceğim

meslek lisesi mezunları 6 yıl kadar tecil hakkı varmış sanırım onu araştırıyorum şuan ama olmazsa aöf mantıklı yarın gidip bi deneyeceğim
kardom şehir efsanesi o 6 yıl neymiş bizim arkı aldılar 3 yıl sonra direkt

hocam gittim konuştum meslek lisesi mezunu olduğum için 25 yaşıma kadar uzattılar bana 1-2 sene lazımdı ama böyleside işime geldi
üniversite biterene kadar 6 yıl uzatmazlar meslek liseli için normal için 2 meslek lisesi için 3 6 sene azami okulu bitiremez devam edersen galiba

üniversite biterene kadar 6 yıl uzatmazlar meslek liseli için normal için 2 meslek lisesi için 3 6 sene azami okulu bitiremez devam edersen galiba
anadolu lisesi için 3 meslek lisesi için 6 yıl olduğunu söylediler bana

40 yaşında askere gidenler oluyor. 20 yaşındakiler At gibi koşarken onların dilleri yere sürtüyor. Ne kadar erken bitirir seniz o kadar iyi.

Geri