açık kalınca üşeniyorum kaptmaya özürkral caps açmana gerek yok ben yazıları görebiliyorum![]()
açık kalınca üşeniyorum kaptmaya özürkral caps açmana gerek yok ben yazıları görebiliyorum![]()
çok oldu ama ben iyi fiyata aldım şimdi 13 14 k olmuşsıkıntı yokta senin tomahawk ne zaman geldi
yok ya anakartın tek sıkıntısı bios flashback onun dışında yapınca çok sorun olmuyoriyi güzele almışsın umarım başka bir sorun daha çıkarmaz
hocam onun için attığım videolara bakın 2 saatte bir çok şeyi halledecek kapasiteye gelirsiniz 1 saat detaylı araştırma ile istediğiniz kapasitede anakartları bulursunuzValla en önemli şey hızlı usb benim için.İşlemciyi de yetmeme durumunda 1 2 seneye yenileyebilirim bu yüzden güç beslemesi iyi olsun isterim.M2ler de 2 tane gen 5 takamıcam yani düz x870 yeter gibi.
kral bu pro rs niye bu kdr boş gözüküyor keşke 2 tane pasif soğutma ekleselermiş ssdlerearkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var
düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
kral varda çok boş gözüküyor boş hali anakartın bu kdr para vermişsin biraz daha dolu olabilirdi aama güzel anakart h.ovar zaten?
anakart güzelde hocam içi boş biraz yapacak bir şey yok h.o demek düşer bizekral varda çok boş gözüküyor boş hali anakartın bu kdr para vermişsin biraz daha dolu olabilirdi aama güzel anakart h.o
evet ya ben b850 aldım bende bile 2 gen5 2 gen 4 var bunda 3 gen 5 olması lazım minanakart güzelde hocam içi boş biraz yapacak bir şey yok h.o demek düşer bize
evet ya ben b850 aldım bende bile 2 gen5 2 gen 4 var bunda 3 gen 5 olması lazım min