Asrock aldığıma pişman olmam umarım

Valla en önemli şey hızlı usb benim için.İşlemciyi de yetmeme durumunda 1 2 seneye yenileyebilirim bu yüzden güç beslemesi iyi olsun isterim.M2ler de 2 tane gen 5 takamıcam yani düz x870 yeter gibi.
hocam onun için attığım videolara bakın 2 saatte bir çok şeyi halledecek kapasiteye gelirsiniz 1 saat detaylı araştırma ile istediğiniz kapasitede anakartları bulursunuz

arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde Asrock markasının x870 pro rs modelini aldım fakat anakart beni tatmin etmiyecek sanırım SSD yuvaları vs az geldi yeni bir kart alasım var
düşünüyorum sizce nasıl alınır mı
kral bu pro rs niye bu kdr boş gözüküyor keşke 2 tane pasif soğutma ekleselermiş ssdlere

kral varda çok boş gözüküyor boş hali anakartın bu kdr para vermişsin biraz daha dolu olabilirdi aama güzel anakart h.o
anakart güzelde hocam içi boş biraz yapacak bir şey yok h.o demek düşer bize

anakart güzelde hocam içi boş biraz yapacak bir şey yok h.o demek düşer bize
evet ya ben b850 aldım bende bile 2 gen5 2 gen 4 var bunda 3 gen 5 olması lazım min

Anakart seçerken direkt şunlara bakarak istediğiniz anakartın modelini belirleyip ona göre seçim yapmak daha mantıklı amd nin koyduğu sınırlamalar bunlar 🙂
evet ya ben b850 aldım bende bile 2 gen5 2 gen 4 var bunda 3 gen 5 olması lazım min

Ekler

• IMG_3455.webp
    IMG_3455.webp
    109.1 KB · Hit: 9
kral varda çok boş gözüküyor boş hali anakartın bu kdr para vermişsin biraz daha dolu olabilirdi aama güzel anakart h.o
valla benim için beyaz olsun yeter zaten ekran kartı vs kaplıyor
1746560356034.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri