ErdemAbiGf
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 218
ASrock Anakart almayı düşünüyorum sizce alınır mı tavsiye eder misiniz
ASrock A620M-HDV alma sebebim ucuz ve 2 m2 slot olması tek bir sorun var RGB pin leri varmı onlar önemli benim içinAlınır hocam msi gibi markalardan çok daha iyi emin ol hangi model![]()
ASrock A620M-HDVAlınır , hangisini alacaksınız?
alinabilir egerki butce yetmiyorsa alin ama hemen 100-200 tl ustunde asus msi falan varsa onlar tercih edilmeliASrock Anakart almayı düşünüyorum sizce alınır mı tavsiye eder misiniz
a620m-HDV de RGB pin ler varmı hocamalinabilir egerki butce yetmiyorsa alin ama hemen 100-200 tl ustunde asus msi falan varsa onlar tercih edilmeli
bir bilgim yoka620m-HDV de RGB pin ler varmı hocam
3800 gözüküyor onun yerine az koyup b650 alınırASrock A620M-HDV alma sebebim ucuz ve 2 m2 slot olması tek bir sorun var RGB pin leri varmı onlar önemli benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ASrock A620M-HDV
Ama genel olarak önerir misiniz markayı üzer mibir bilgim yok
2899 Tl şuan hocam3800 gözüküyor onun yerine az koyup b650 alınır
Yanlış hatırlamıyorsam 3 pin girişi olması lazıma620m-HDV de RGB pin ler varmı hocam
bende asrock kullanırm b450m pro 4 modeli TAŞ GİBİ TAŞŞ aynı paraya asus fln vardı baya kötüydü onlar memnunum öneririmASrock Anakart almayı düşünüyorum sizce alınır mı tavsiye eder misiniz
uzecek bir marka degil fakat msi gibi asus gibi markalarin sundugu ozelliklerin tadina bakamiyorsunuz uzecegini sanmiyorum.Ama genel olarak önerir misiniz markayı üzer mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2899 Tl şuan hocam