❌İndirim Bitti! ASROCK B650 Livemixer 7200MHZ OC ATX Anakart 6759 TL

Asrock iyi güzelde wifi olmaması kafa karıştırıyor. Adaptörle uğraşmak istemiyorum.

Asrock iyi güzelde wifi olmaması kafa karıştırıyor. Adaptörle uğraşmak istemiyorum.
Kardeşim herkesin kriteri tabii ki farklı. wifi ve bluetooth gerekiyorsa ona göre hareket edeceksin. Asrock un çok güzel kartları var. Kriterlerini söylersen yardımcı olmaya çalışırız :)

Benimde alırken tek kafama takılan eksiklik oydu aslında.En sağlıklısı kablolu kullanım olduğu için pek kafaya takmamıştım.Harici usb wifiniz varsa o şekilde de kullanılabilir.

Hergün akakçeden indirim bildirimleri geliyor.asrock wifili model makul bi rakama inerse onu almayı düşünüyorum. Benim önceliğim wifi ve optik ses çıkışı olması

Screenshot_20240604-234619_Chrome.jpg

Buna bakmışmıydınız.

Hergün akakçeden indirim bildirimleri geliyor.asrock wifili model makul bi rakama inerse onu almayı düşünüyorum. Benim önceliğim wifi ve optik ses çıkışı olması
Bütçen varsa al hiç arkanada bakma 10 yılın garanti :)

Acelem yok. Karne ve bayram dampingleri olursa çekerim.x serisi ağır gelir b650 steel tam bana göre. Bekleyip göreceğiz inşallah

Para olsa da alsak

Geri