❌İndirim Bitti! ASROCK B650 Livemixer 7200MHZ OC ATX Anakart 6759 TL

Ülkemizde insanların çok bilinen Msi Asus gigabyte vs markaların yerine Asrock gibi markalarada şans vermesi gerekiyor.Tasarım ve sağlamlık olarak diğerlerinden alta kalır yanı yok sanırım.
Asus ve gigabyte anakart alan koyludur heleki Asusdan hiç bahsetmek istemiyorum bios o kadar rezil ki 1 ayar değişince PC acilmio sifirlayamion pil cikarion gene sifirlanmio ucube bir kart

Ülkemizde insanların çok bilinen Msi Asus gigabyte vs markaların yerine Asrock gibi markalarada şans vermesi gerekiyor.Tasarım ve sağlamlık olarak diğerlerinden alta kalır yanı yok sanırım.
12 yıl önce aldığım Asrock Z77 Extreme 6 anakartımdan yazıyorum şuan. Ekran kartım yok :)

Asus ve gigabyte anakart alan koyludur heleki Asusdan hiç bahsetmek istemiyorum bios o kadar rezil ki 1 ayar değişince PC acilmio sifirlayamion pil cikarion gene sifirlanmio ucube bir kart
Msi ve gigabyte başlangıç seviyesi b450 a520 b550 kullanma fırsatım oldu ama,şu Asusa bir türlü ısınamadım hocam.Demek ki varmış bir sebepi 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 yıl önce aldığım Asrock Z77 Extreme 6 anakartımdan yazıyorum şuan. Ekran kartım yok :)
İşte gerçek bir Asrock kullanıcısı.Tebrik ederim hocam sizi maşallah 🤩

Msi ve gigabyte başlangıç seviyesi b450 a520 b550 kullanma fırsatım oldu ama,şu Asusa bir türlü ısınamadım hocam.Demek ki varmış bir sebepi 🤣
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte gerçek bir Asrock kullanıcısı.Tebrik ederim hocam sizi maşallah 🤩
X670e steel legend ve taichi kullandım bende dehşet bişey bunlar ayrıca şunu da soylim biostarin valkyrie modelleri de çok dehşet ama trde yok

X670e steel legend ve taichi kullandım bende dehşet bişey bunlar ayrıca şunu da soylim biostarin valkyrie modelleri de çok dehşet ama trde yok
x670e alsam tercihim kesinlikle Steel legend olurdu. Taichi bizi aşar dostum 💲💲

Ddr5 sistem toplama aşamasındayken Rog strix b650-a ya gözüm çarpmıştı.Amazondaki yorumları görünce Asus alınmaz dedim.Isınamadım gitti şu markaya 😨

bu anakartı alan arkadaşlar hangi ramlari aldınız
Anakartla uyumlu olan 6000mhz CL30 ve 6400mhz CL32 olan ramlar bunlar. Ben daha karar veremedim hangisini alacağıma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,393
Üyeler
184,782
Son üye
HzSibop
Geri