Asrock steel legend serisi iyi midir

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Asrock steel legend serisi nasıldır overlock yapacagım icin onemli silikon kalitesi onemli
Model rx 9070 xt gigabyte gaming oc mi asrock steel legend mi yoksa Sapphire pulse modelini mi tercih etmeliyim 35k altındaki kartlar bunlar butcem sınırlı asus msı falan demeyin

Asrock steel legend serisi nasıldır overlock yapacagım icin onemli silikon kalitesi onemli
Model rx 9070 xt gigabyte gaming oc mi asrock steel legend mi yoksa Sapphire pulse modelini mi tercih etmeliyim 35k altındaki kartlar bunlar butcem sınırlı asus msı falan demeyin
Silikon kalitesi şans işidir steel legend ise orta üst seviyedir alınabilir.

Gaming ile pulse dan asrock bı tık iyidir. Silikon kalitesi şansına model farketmeksizin iyi de çıkabilir, kötü de

Anakart ile ilgili sandım konuyu iyidir yazacaktım ama ekran kartı için sapphire varken asrocka bakılmaz steel legend olsa bile.

iyidir onu al seçenekler arasından

Kral oc niye yapıyon ztn güçlü kart şansa kalmış slikon ama güzel

Silikon kalitesi şans işi. Steel Legend lar genel olarak Sapphire Pure lara rakip. İyidir yenur.
Gaming OC mi bu mu kestiremiyorum. Gigabyte da şikayet eden gördüm de daha az ısınmaya optimize edildiğinde hangisi daha iyi çıkar bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,919
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri