🔥İndirim Asrock Taichi 9070XT 37999TL

rog astral zaten isim olarak rog seri getirdi

stell ile taichi arasinda çok fark var prime ile rog arasinda fark yok mu yani bu bir genel soru

anakart vs vs

tepe modeller her zaman daha kaliteli malzemeleri koyuyorlar kapisator olsun sogutma olsun psp kalitesi olsun katmanlar olsun işte kullanılan metaller olsun yani fark var aga taichi tepe model dedim ben zaten bişey demedim
ben de zaten öyle dedim rog tepe model astral seri

istediğin yerde forumda gez burada insan gibi açıklama güzel konuşan benim sinirlenmiş birde beyfendi

Ya Hocam Boş verin Bu tipler Zaten Forumda Asla Bir şeyi Kabullenemeyen Kendini Her şeyi Bildiğini Sanan başkasının Ondan Daha İyi Olabileceğini ve daha Bilgili olduğunu kabul etmek istemeyen Tiplerdir

Ayrıca Zaten Her şey bir yana Adam Kullanmadığım marka model yok nerdeyse diyor 13 yıldır bu işle uğraşıyormuş ve Astral,Thor,Strix vs. gibi aslı da ROG modeline eklenen isimleri Rog'dan Farklı bir model sanıyor adam ve hâla inkar ediyor boş ver böyle tipleri

Asus un tepesi rog değil astral artık
Taicihi ile steel legend arasındaki fark tepe model konusunu gündeme getirmez bende bu anlamda söylüyorum
puhahaha yarıldım tepe rog değil astral diyor artık kendinden emin emin, altına da 13 yaşımdan beri pc topluyorum kullanmadığım model kalmadı yazmış :D :D taichi beğenmiyor :D :D :D

Taichi ye Steel Legend ile aynı demek ilk falso. Tuf ile ROG aynı demek gibi.
İkincisi ; Yaş iddiasının gereksizliği beni benden aldı. Hayat tavsiyesi yok ortada neyin egosuysa artık.
Üçüncüsü ; ROG en tepe seridir. Astral o serinin bir ürünüdür. =
Renault (Asus) -> Megane (ROG) -> bundan sonra diğer takılar gelir. Joy (Strix) / Tuuch (Astral) / icon (Matrix) gibi.
[Megane olsa olsa TUF olur farkındayım. Paketler karışıyor diye Megane dedim]
Dördüncüsü ; Neden bu konu uzuyor 1746021744918.png

Taichi ye Steel Legend ile aynı demek ilk falso. Tuf ile ROG aynı demek gibi.
İkincisi ; Yaş iddiasının gereksizliği beni benden aldı. Hayat tavsiyesi yok ortada neyin egosuysa artık.
Üçüncüsü ; ROG en tepe seridir. Astral o serinin bir ürünüdür. =
Renault (Asus) -> Megane (ROG) -> bundan sonra diğer takılar gelir. Joy (Strix) / Tuuch (Astral) / icon (Matrix) gibi.
[Megane olsa olsa TUF olur farkındayım. Paketler karışıyor diye Megane dedim]
Dördüncüsü ; Neden bu konu uzuyor Alıntıyı görüntüle
onu bunu boşver cepte para var elim palit gamingproya gitmiyo, nedir bendeki bu asus tuf/rog takıntısı

onu bunu boşver cepte para var elim palit gamingproya gitmiyo, nedir bendeki bu asus tuf/rog takıntısı
Haklı isyan. Palit ve Gainward ikilisinin low tier modelleri kötü olduğundan ön yargı oluşmuş.
Gaming pro/phoenix ve panther/Jetstream lerin çok günahı alınıyor ayrı konu.

Son düzenleme:
2 yıl kullan sat kartları bence.
Tam tersi aslında. Palit, Gainward, İnno3d, son zamanlarda algısı kırılan Galax, Zotac, Colorful gibi markalar fazla reklam yapmadığından ikinci el piyasası biraz daha yavaş. MSI, ASUS, Gigabye gibi bilindik markaların algısı olduğundan onların satışı daha hızlı. Kalitesiz olsalar bile.
Ucuza koysan satar orası ayrı konu.

Geri